Wednesday, 22 March 2023 20:16

Εβδομαδιαία Δραστηριότητα Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 13 Μαρτίου έως και 19 Μαρτίου)

Written by

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

 Δευτέρα 13 Μαρτίου: Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με υπηρεσιακούς παράγοντες για τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση της επικείμενης Δραμοινογνωσίας 2023.

1. ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥΔΡΥΑΛΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
- Παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο της νέας διοίκησης του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Δράμας κ. Ιωάννη Γεωργιάδη και μέλη του, αναφορικά με το θέμα των νέων συνδέσεων με το δίκτυο φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ.

 Τρίτη 14 Μαρτίου: Είχε συνάντηση ουσίας, με τον Πρόεδρο Αχλαδιάς κ. Παναγιώτη Φωτιάδη, όπου συζητήθηκαν θέματα της Κοινότητας Αχλαδιάς του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου.

2.ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

 Τετάρτη 15 Μαρτίου: Παρευρέθηκε στην Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Πόγραδετς» στο Στρατόπεδο του «Λοχαγού Βίκτωρος Παράσχου» στην Κομοτηνή. O Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ευχήθηκε εκ μέρους του Δραμινού λαού, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα και πολυεύθυνα καθήκοντά του, στο νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας και Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Ροδόπης, στον εκλεκτό Δραμινό συμπολίτη μας, Ταξίαρχο (ΠΖ) κ. Ανέστη Ελευθεριάδη.
- Συμμετείχε ως μέλος στη Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Δράμας “Δράση”, στο Ισόγειο του Δημαρχείου.

 Πέμπτη 16 Μαρτίου: Είχε συνάντηση ουσίας με την Πρόεδρο της Κοινότητας Μικροκλεισούρας κ. Μαρία Παυλίδου και συζήτησαν για διάφορα θέματα της Κοινότητας.
- Συμμετείχε στη 10η τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ, με τηλεδιάσκεψη.

5. ΑΓΙΑΣΜΟ ΔΙΕΚ ΔΡΑΜΑΣ

- Παρευρέθηκε στον αγιασμό του εαρινού εξαμήνου Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας, στις εγκαταστάσεις του στη ΒΙ.ΠΕ Δράμας για το έτος κατάρτισης 2022/23. Η Αντιπεριφέρεια Δράμας στηρίζει με πράξεις τη δια βίου μάθηση.

6. ΣΤΑ ΧΕΛΙΔΝΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 15 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 Παρασκευή 17 Μαρτίου: Υποδέχτηκε στο γραφείο του, τους μαθητές της Β1 Τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου, με τη συνοδεία του Διευθυντή του σχολείου κ. Δημητρίου Μαυρόπουλου, της Δασκάλας κ. Μελετίας Μοσχίδου και της σχολικής Νοσηλεύτριας κ. Γεωργίας Σαββίδου , όπου απήγγειλαν τα κάλαντα «Χελιδονίσματα» και προσέφεραν σχετικές χειροτεχνίες στον Αντιπεριφερειάρχη.

7.ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΑΠ 1

- Παρευρέθηκε στην έναρξη εργαστηρίων της Σχολής Κινηματογράφου στη Δράμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και υποδέχθηκε του πρώτους σπουδαστές και καθηγητές του προπτυχιακού τμήματος σπουδών, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

9.ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ

- Παρέστη στον Βώλακα για την επίβλεψη της εξέλιξης δύο σημαντικών έργων υποδομών του πρωτογενούς τομέα που ξεκίνησαν από την Αντιπεριφέρεια Δράμας πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για τα εξής:
• Την κατασκευή αντιπλημμυρικής τάφρου με σκοπό την προστασία των χωραφιών και των καλλιεργιών των αγροτών και τη θωράκιση του οικισμού του Βώλακα από πλημμυρικά φαινόμενα.

10. ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ 1
• Τη δημιουργία ομβροπλατείας, ομβροδεξαμενής και ποτίστρας στην περιοχή των Αγίων Πάντων (στο δρόμο προς το Φαλακρό), με σκοπό την ενίσχυση των κτηνοτρόφων και την προστασία και ανάπτυξη του ζωικού κεφαλαίου του τόπου.

11.ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΖΙΚΙΔΟΥ 1

 Σάββατο 18 Μαρτίου: Παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης «Ά – Τόπος Μνήμη», της κ. Ιωάννας Ζικίδου στον πολιτιστικό χώρο «Ελευθερία». Η έκθεση είναι μια συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Δράμας, της ΑμΚΕ Emphassis και του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος», που τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακκικών Σωματείων.
- Παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση «ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΙΝΗΣ ΛΥΡΑΣ…», στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας – Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Αντιπεριφέρειας Δράμας και της Ανθοκομικής Κοτζανικολάου.
- Παρευρέθηκε στον Ετήσιο Χορό του Συλλόγου Ποντίων ¨ΑΚΡΙΤΕΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ¨, σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Δράμας.
- Παρέστη στον Ετήσιο Χορό που διοργάνωσε η ομάδα DOXA WS, στο γνωστό κοσμικό κέντρο της Δράμας.

14.ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΛΣΟΥΣ ΚΟΡΥΛΟΒΟΥ

 Κυριακή 19 Μαρτίου: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, παρευρέθηκε και συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό του άλσους Κορυλόβου και του περιφερειακού δρόμου, όπου συμμετείχαν και πολλοί συμπολίτες καθώς και παιδιά. Τη δράση αυτή πραγματοποίησε ο φορέας Ειδικών Μορφών Τουρισμού Δράμας «Drama4Seasons» και ο χορηγός Δράσης hapillbox.gr.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr