Tuesday, 12 July 2022 15:36

Εβδομαδιαία Δραστηριότητα Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 4 Ιουλίου έως και 10 Ιουλίου).

Written by

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022 έως και Κυριακή 10 Ιουλίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

1.ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ

-Δευτέρα 04 Ιουλίου : Απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση – διάλεξη της ακαδημαϊκού Μαρίας Παζαρλή, Αρχαιολόγου, Δρ. Ιστορίας της Χαρτογραφίας, με θέμα "Ρήγα Βελεστινλή, Χάρτα της Ελλάδος. Ο Τόπος και η Ουτοπία της Επανάστασης», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημαρχείου Δράμας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Δράμας και ο Δήμος Δράμας, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2022.
- Απηύθυνε χαιρετισμό στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς, στον αύλιο χώρο του Ι.Ν Αγ. Χρυσοστόμου, ο Σύλλογος ΑμεΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, μέσα σε συγκινησιακό κλίμα.

2.ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

-Τρίτη 05 Ιουλίου : Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Γαλανίδη και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείο Ειδικών Φρουρών ΑΜΘ, για θέματα του κλάδου τους.

-Τετάρτη 06 Ιουλίου : Συμμετείχε ως μέλος στη 4η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Αγροτικής Οικονομίας ΑΜΘ, που έγινε με Τηλεδιάσκεψη.
- Είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου, με τον ανάδοχο κ. Αλέξανδρο Νουλίκα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Αντιπεριφέρειας Δράμας, σχετικά με το καθεστώς και τις εξελίξεις για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού.

3.ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑ

- Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Κανής Καραβά στον εξωτερικό χώρο του καφέ «Το Παλιό Ρολόι», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας.

- Aπηύθυνε χαιρετισμό στην Εκδήλωση με θέμα : «Θράκη. Πόντος. Μικρά Ασία. Μνήμες και Γεύσεις της Καθ’ Ημάς Ανατολής», που έγινε Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας και διοργανώθηκε από την Θρακική Εστία Δράμας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων ΑΚΡΙΤΕΣ Ν.Κρώμνης και τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας «Άγιος Χρυσόστομος», στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2022.

4.ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ

- Παρευρέθηκε και συμμετείχε στη συναυλία με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και Μανώλη Κονταρό, στο Γήπεδο της Δόξας Δράμας, που διοργάνωσε η ομάδα της Δόξας.

-Πέμπτη 07 Ιουλίου : Συμμετείχε στην 27η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.

5.ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΝΙΔΩΝ

- Παρευρέθηκε στην παράσταση «Στις άκρες του Ελληνισμού» του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας, που πραγματοποιήθηκε, στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2022.

6.ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΟΞΑΤΟΥ

-Παρασκευή 08 Ιουλίου: Είχε συνάντηση με την Πρόεδρο κα. Μαρία Ζαφειροπούλου και τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου του Δοξάτου, στο Πνευματικό Κέντρο Δοξάτου, για θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

7.ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ

-Κυριακή 10 Ιουλίου : Απένειμε το χρυσό μετάλλιο στον νεαρό, ταλαντούχο νικητή Πάρη Πετούση στον τελικό του τουρνουά τένις ανοιχτής συμμετοχής «Ελευθέρια Δράμας Open 2022», που συνδιοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Δράμας με τον Δήμο Δράμας και την Ακαδημία Αντισφαίρισης Δράμας, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2022.

9.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ Κ.ΑΓΡΟΥ

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ επέβλεψε τις εργασίες : 1) καθαρισμού της εισόδου της Δράμας από Θεσσαλονίκη στον κόμβο της SOFTEX, 2) καθαρισμού της εισόδου της Δράμας από Καβάλα στον κόμβο του Ξενοδοχείου KOUROS, 3) καθαρισμού του οδικού δικτύου από τον Άγιο Αθανάσιο μέχρι τα Κύργια του Δήμου Δοξάτου, 4) ασφαλτόστρωσης του δρόμου από τον Καλό Αγρό μέχρι το Νικοτσάρα του Δήμου Δράμας, 5) συντήρησης και εκσυγχρονισμού στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού των αναβατήρων του "Παππού" και της Διθέσιας Καρέκλας και 6) διαγράμμισης του δρόμου στο ύψος του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Από την Αντιπεριφέρεια Δράμας γίνεται συνεχής αγώνας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, την οδική ασφάλεια των οδηγών και την αισθητική αναβάθμιση του τόπου μας.

10.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΓ ΑΘΑΝ ΚΥΡΓΙΑ

11.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΜΒΟΥ SOFTEX

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr