Monday, 18 April 2022 17:26

Εβδομαδιαία Δραστηριότητα Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ (από 11 έως 17 Απριλίου)

Written by

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, την εβδομάδα από Δευτέρα 11 Απριλίου έως Κυριακή 17 Απριλίου 2022, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

1. ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΩΝ

-Τρίτη 12 Απριλίου : Κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, με τους δικαιούχους των Κοινωνικών Λαχανόκηπων, με σκοπό να βελτιωθούν οι συνθήκες λειτουργίας τους. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο κανονισμός λειτουργίας, αλλά και θέματα καθαριότητας, ενώ συζητήθηκαν και το θέμα των απαιτούμενων εργασίων στις σωληνώσεις, την αντλία και τον πίνακα ηλεκτροδότησης και η αντικατάσταση του υποβρύχιου αντλητικού συγκροτήματος, που έχει ήδη δρομολογηθεί.

UNESCO1
-Τετάρτη 13 Απριλίου : Ο Αντιπεριφερειάρχης παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό - μήνυμα στήριξης, στην ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Παρανεστίου, σε συνεργασία με την έδρα UNESCO Con-E-Ect και τη Διεύθυνση Δασών Ν. Δράμας, για την ένταξη του Παρθένου Δάσους του Φρακτού στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, που έγινε στην Αθήνα, στην Αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.
-Πέμπτη 14 Μαρτίου : Είχε σειρά επαφών και συναντήσεων στην Αθήνα με φορείς και θεσμικούς παράγοντες για την επίλυση και δρομολόγηση θεμάτων του Νομού Δράμας.

2. ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΣΟΦΙΑ ΓΟΥΣΕΔΙΔΟΥ
- Παρασκευή 15 Απριλίου : Είχε συνάντηση, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τη Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), που ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας, κα. Σοφία Γκουδεσίδου, για εκπαιδευτικά θέματα.

3. ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

- Είχε συνάντηση, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με την Πρόεδρο κα. Μαρία Ζαχοπούλου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, για θέματα του κλάδου.

3. ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

- Επισκέφθηκε την έκθεση χειροποίητων δημιουργιών των φιλοξενούμενων στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων, που φιλοξενείται στο Ισόγειο του Διοικητηρίου, όπου είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ. κα. Αναστασία Τζαμπαζλή.

5. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

- Απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη του Τριήμερου Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (Ομιλία, Μουσικές & Χορωδιακές Εκδηλώσεις) της Μέριμνας Ποντίων Κυριών, του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας και της Περιφερειακής Ενότητας, με θέμα «Η καταπολέμηση του κακού γίνεται με την καθυπόταξη στο αγαθό». Το τριήμερο εκκίνησε με την ενδιαφέρουσα Ομιλία του Καθηγητή Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και πρώην Κοσμήτορα αυτής, κ. Θεόδωρου Γιάγκου με θέμα «Το κακό. Η οντολογική και ηθική θεώρησή του στα κείμενα των πατέρων», την οποία εισηγήθηκε η κα. Μαριάνθη Λαζαρίδου.

6. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΩΘ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟ 1

-Σάββατο 16 Απριλίου : Απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση-συναυλία–αφιέρωμα στη μνήμη του Άρχοντος Πρωτοψάλτου Χαριλάου Ταλιαδώρου, που διοργάνωσε το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη. Ήταν ένα συγκινητικό «μουσικολογικό μνημόσυνο» με αφορμή την δωρεά του πλούσιου αρχείου του μεγάλου δασκάλου από την κόρη του Εύη Ταλιαδώρου προς το Κ.Ω.Θ.

7. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣΤΟ ΚΩΘ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟ 2
-Κυριακή 17 Απριλίου : Παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην ημερίδα φυσικοθεραπείας με θέμα «Ο ρόλος της νευροπλαστικότητας στην αποκατάσταση», που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Δράμας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (παράρτημα Δράμας) στην Μεγάλη Αίθουσα “Αντ.Παπαδόπουλος” του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Δραμινοί πρωταθλητές Κώστας Δουβαλίδης και Άννα Κορακάκη. Στο περιθώριο της ημερίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών κ. Θεόδωρο Σανίτσα, για προβλήματα του κλάδου.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr