Κατάθεση προτάσεων για την επιλογή του τιμώμενου προσώπου από το Ίδρυμα Μακεδονικών Σπουδών

Written by

Το Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου στο πλαίσιο της ετήσιας βράβευσης τιμώμενου προσώπου το οποίο σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 του καταστατικού του ΙΜΑΒ, θα πρέπει να είναι επιστήμονας, λογοτέχνης ή καλλιτέχνης Έλληνας πολίτης, να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και να κατοικεί στην Ελλάδα, προχωράει στην αναζήτηση σχετικού προσώπου.
Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθ. 9 του καταστατικού του ΙΜΑΒ μπορούν να γίνουν έγγραφες προτάσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να γίνει απονομή βραβείου σε κάποιο πρόσωπο, τις οποίες μπορεί να υποβάλλει οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, αρκεί να τις συνοδεύει με τεκμηριωμένη έκθεση για το έργο του προτεινόμενου προς βράβευση προσώπου.
Η εκλογή του τιμώμενου προσώπου θα γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο είτε ομόφωνα είτε με πλειοψηφία και η απονομή του βραβείου γίνεται κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου.
Παρακαλούμε για την αποστολή προτάσεων για πρόσωπα προς βράβευση για το έτος 2020 ως και την 30η Σεπτεμβρίου 2020 στην ακόλουθη διεύθυνση:

Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Δημαρχείο Δράμας
Βερμίου 2 & 1ης Ιουλίου γωνία
Υπ΄όψιν κ. Καλλινικίδη Ελευθέριου

 

 

Ο Πρόεδρος του
Ιδρύματος Μακεδονικού Βραβείου

Χριστόδουλος Μαμσάκος

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr