Συνάντηση με μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας είχαν οι καθαρίστριες των σχολικών μονάδων

Written by

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

Χτες Τρίτη 22/9/2020 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του σωματείου σχολικών καθαριστριών Δήμου Δράμας και μελών της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Στην εξαιρετικά αναλυτική κουβέντα που έγινε, οι εργαζόμενες στον τομέα καθαριότητας στα σχολεία μας περιέγραψαν την σημερινή κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν για την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής στου χώρους εκπαίδευσης. Οι συμβασιούχες με 8ωρη απασχόληση είναι μόλις 23, ενώ οι υπόλοιπες 42 καθαρίστριες είναι με 3ωρη απασχόληση. Αυτό σημαίνει πως η δουλειά για να κρατηθούν καθαρές και με πλήρη απολύμανση πάνω από 300 σχολικές αίθουσες στο Δήμο Δράμας βγαίνει με μεγάλη δυσκολία και είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό αυτές οι συνθήκες θα τις οδηγήσουν σε πλήρη εξουθένωση.
Οι εργαζόμενες ζητούν να γίνουν όλες οι συμβασιούχες πλήρους απασχόλησης, να υπάρξουν κι άλλες προσλήψεις και σε κάθε περίπτωση να λυθεί το ζήτημα της εκκρεμότητας των μόνιμων θέσεων που τις κρατά σε πλήρη ανασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια.
Ως ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δηλώσαμε αρωγοί στις διεκδικήσεις τους κι ότι στεκόμαστε, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, στο πλευρό τους.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr