Εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας, Ελεγκτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Π.ομ.Α.με.Α και Ε.Σ.Α.με.Α.

Written by

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Δράμας μετά από απόφαση του Δ.Σ και όπως ορίζει το καταστατικό προκηρύσσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας, νέων μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής, εκπροσώπων για την 2η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ ΠομΑμεΑ και εκπροσώπων για το 10ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο για την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Ε.Σ.Α.μεΑ.
Η διαδικασία των εκλογών θα γίνει σε τρείς συνεχόμενες ημέρες 16, 17 και 18 Ιουλίου 2020 κατά τις ώρες 9.00 εως 16.00μ.μ, στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας Γ.Ζερβού 38 (πρώην στρατολογία).
Προκειμένου να ασκήσουν τα μέλη το εκλογικό τους δικαίωμα υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους ή και την ταυτότητα μέλους του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας.
Όσα μέλη επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα παρακαλούνται όπως πράξουν τούτο μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 και ώρα 13.00 το μεσημέρι στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Γεωργίου Ζερβού 38(πρώην Στρατολογικό γραφείο) στη Δράμα.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr