Μήνυμα 25ης Μαρτίου 2020 του πρ. βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη

Written by

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Χρόνια Πολλά!
Η σημερινή ημέρα, Ημέρα της Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ας μας θωρακίσει τις δύσκολες αυτές μέρες με το ανυπέρβλητο θάρρος που οπλίστηκαν οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του ΄21. Το θάρρος της Θυσίας έναντι του Χρέους προς τον εαυτό τους, τα παιδιά τους και τους επιγενόμενους και ας δώσουμε κι εμείς τον πρέποντα αγώνα.
Σεβόμενοι το Χθες κλίνουμε το γόνυ και με σεβασμό και δέος στεκόμαστε μπροστά στους σύγχρονους αγωνιστές των μονάδων υγείας, τους γιατρούς, τους ερευνητές, το νοσηλευτικό προσωπικό, το βοηθητικό, τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και τους ένστολους όλων των ειδικοτήτων, όπου κι αν βρίσκονται και δίνουν το διπλό τους αγώνα.
Ο καθένας και η καθεμιά προασπίζουμε το κοινωνικό σύνολο και αναλαμβάνουμε την ατομική μας ευθύνη. Μιας ατομικής ευθύνης που συνθέτει τη συλλογική, ως μελών μιας πολιτισμένης κοινωνίας μακριά από δολιχοδρομίες, άσκοπες, ανούσιες και απαράδεκτες κριτικές την ώρα της μάχης. Εμπιστευόμαστε τους επιστήμονές μας και ακολουθούμε τις οδηγίες τους.
Προστρέχουμε στην Υπέρμαχο Στρατηγό και με τη βοήθειά της η ανθρωπότητα θα βγει νικητής, γιατί ο αγώνας δεν είναι άνισος. Είναι, ως φαίνεται, χρονοβόρος που απαιτεί όμως την υπευθυνότητα όλων μας. Την ίδια που έδειξαν οι πρόγονοί μας.
Χρόνια πολλά! Χρόνια ατομικού και συλλογικού αγώνα! Χρόνια υπεύθυνα!

 

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr