Χρυσό βραβείο εξαγωγών στον ΑΣΟΠ. Το Ελληνικό ρόδι!

Written by

FLYER ΑΣΟΠ 2018 1 1

Με το ΧΡΥΣΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κορυφαία ελληνική διοργάνωση εξαγωγικών βραβείων
Greek Exports Awards διακρίθηκε ο ΑΣΟΠ-Το Ελληνικό Ρόδι.

Ο θεσμός των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards συνδιοργανώνονται από
την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και την Ethos Media με στόχο να ανάδειξη-επιβράβευση των ανθρώπων, των ιδεών και των συνεργασιών μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Ο ΑΣΟΠ-Το Ελληνικό Ρόδι- κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία TOP BRANDED EXPORT PRODUCT.

Η τελική αξιολόγηση-βράβευση με το χρυσό βραβείο των 100% φυσικών χυμών ροδιού του ΑΣΟΠ (βιολογικών & συμβατικών) συνδιαμορφώθηκε κατά 40% από πανελλαδική ψηφοφορία καταναλωτών (15.750 συμμετείχαν στην ψηφοφορία) και κατά 60% από την κριτική επιτροπή με συμμετέχοντες κορυφαίους παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής, επιμελητηριακής, επιστημονικής κοινότητας της χώρας.

Στην εκδήλωση απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα κεντρικός ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για της Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης.

Η τιμητική διάκριση για τον ΑΣΟΠ έρχεται ως αποτέλεσμα της διαχρονικής επένδυσης και παρουσίας του ΑΣΟΠ στην καθετοποιημένη οργάνωση του πρωτογενούς τομέα σε σύγχρονες καλλιέργειες, όπως το ρόδι, που αποφέρουν μεγάλη προστιθέμενη αξία και υψηλή διατροφική αξία.
Τα προϊόντα του ΑΣΟΠ βρίσκονται τοποθετημένα στα ράφια αγορών 16 χωρών του εξωτερικού.

Ο ΑΣΟΠ εκλαμβάνει την νέα αυτή κορυφαία διάκριση ως επιπλέον ευθύνη εκπροσώπησης του Ελληνικού Ροδιού στην εγχώρια και εξωτερική αγορά με αδιαπραγμάτευτη αξία την εμμονή στην απόλυτη φυσικότητα και την απόλυτη διασφάλιση ποιότητας των χυμών ροδιού ΑΣΟΠ.

 

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Kyriazidis Banner 2

sxoli odigon georgiadis

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr