Sunday, 21 April 2019 00:24

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Χρ. Μαμσάκου «Μαζί αλλάξαμε σελίδα… Συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά…

Written by

M2

Γράφει η Ρένα Τριανταφυλλίδου

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου 2019 ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Μαμσάκος παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό όλους τους υποψήφιους της παράταξης του.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος και τέως Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς Μαργαρίτης, ο τέως βουλευτής κ. Στάθης Σαραφόπουλος, ο τέως βουλευτής κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, ο πρώην επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα « κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ καθώς επίσης και πολλά κομματικά στελέχη.
Απευθυνόμενος προς τους φίλους και ψηφοφόρους του ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος, αφού τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους ξεκίνησε το λόγο του κάνοντας αναφορά στην Αυτοδιοικητική του πορεία, ευχαριστώντας δημόσια με τον τρόπο αυτό όλους όσους τον βοήθησαν με την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στη συνέχεια, συμπεριλαμβάνοντας τον στα ψηφοδέλτια τους.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια όταν ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Μαργαρίτης Τζίμας του πρότεινε να είναι υποψήφιος στη Χωριστή και στη συνέχεια όταν ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης τον συμπεριέλαβε στο Κεντρικό ψηφοδέλτιο του, για το Δήμο Δράμας.

M1
«Νοιώθω τυχερός που βρέθηκαν στο διάβα της ζωής μου», ανέφερε συγκινημένος ο κ. Μαμσάκος, όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ευχαρίστησε για τη βοήθεια, την εμπιστοσύνη και την στήριξης τους προς το πρόσωπό του, όλα αυτά τα χρόνια, τον κ. Στάθη Σαραφόπουλο και τον κ. Σταύρο Παπαδόπουλο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη βοήθεια που του πρόσφερε ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ όταν το 2014 στο δεύτερο γύρω των εκλογών τάχτηκε ανοιχτά υπέρ του.
Τον κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ κάλεσε, με αυτή την ευκαιρία, στο βήμα ο κ. Μαμσάκος, για να απευθύνει χαιρετισμό. Ο κ. Παπαεμμανουήλ επιβεβαίωσε τον λόγο του κ. Μαμσάκου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του αγώνα ο οποίος όπως είπε: «με υπεύθυνο λόγο και στάση θα έρθει εκ νέου το επιθυμητό αποτέλεσμα».

M5
Δοθείσης της ευκαιρίας ο κ. Παπαεμμανουήλ ανέφερε ότι και ο δικός του κύκλος στον πρώτο βαθμό τοπικής Αυτοδιοίκησης έκλεισε και άνοιξε ένας άλλος αυτός του δευτέρου βαθμού. Όπως επισήμανε ο κ. Παπαεμμανουήλ το δικό του όραμα κουμπώνει μ’ αυτό του κ. Μαμσάκου και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουν να συνεργαστούν για το καλό της Δράμας.
Στη συνέχεια ο κ. Μαμσάκος ευχαρίστησε και όλους τους συνεργάτες του, αυτούς που έμειναν στο πλευρό του και συνεχίζουν το αγώνα, αλλά κι αυτούς που έφυγαν, είτε για να πολιτευτούν στον δεύτερο βαθμό τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή.

M3
Τέλος ο κ. Μαμσάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικογένεια του, η οποία στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές.
«Η νέα Δημοτική Αρχή σας θέλει όλους συμμέτοχους», ανέφερε ο Δήμαρχος Δράμας απευθυνόμενος στους φίλους και υποστηρικτές του, «για να συνεχίσουμε το πολύ σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε στην πόλη και στα χωριά μας. Για μας πρώτη προτεραιότητα είναι η Κοινωνική Πολιτική. Στηρίξαμε πάνω από 5 χιλ οικογένειες που ζουν δύσκολες στιγμές και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η δική μας παράταξη έχει ήθος και κοινωνικό πρόσωπο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμσάκος συμπληρώνοντας ότι ως δημοτική αρχή έχει εντάξει δεκάδες έργα στο ΕΣΠΑ στην 5η προγραμματική περίοδο. Μεταξύ των έργων που ξεκίνησαν να υλοποιούνται είναι, η Βιοκλιματική μελέτη σύνδεσης του Δημοτικού Κήπου με την Αγία Βαρβάρα, ένα έργο 8,5 εκ ευρώ, η αντικατάσταση από τη ΔΕΥΑΔ αμιαντοσωλήνων σε μήκος 60 χιλ χιλιομέτρων, ενώ σε λίγες μέρες θα εγκαινιαστεί και το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων, προσφέροντας δεκάδες θέσεις εργασίας.

M4
«Στις κριτικές απαντάμε με τα έργα μας και τα λόγια τα δικά σας, που είστε εδώ κοντά μας. Εμείς λέμε αλήθειες δεν δίνουμε υποσχέσεις. Αλήθειες και όχι ψέματα για να μπορούμε να σας βλέπουμε στα μάτια και την επομένη των εκλογών. Αυτό που προέχει είναι να στηρίξουμε τον τόπο μας, για να κρατήσουμε τα νέα παιδιά. Για σας θα προσπαθήσουμε, γιατί εσείς είστε το μέλλον αυτού του τόπου. Υπόσχομαι να μη σας διαψεύσω», είπε ο κ. Μαμσάκος δείχνοντας τους νέους, η παρουσία των οποίων στη συγκέντρωση ήταν πολύ δυναμική.
Η εκδήλωση των εγκαινίων έκλεισε με την παρουσίαση όλων των υποψηφίων του Κεντρικού ψηφοδελτίου που ήδη είχε σταδιακά ανακοινωθεί.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η αυτοπρόταση της γυναικολόγου Νίκης Σαραλιώτου για τη συμμετοχή της στο συνδυασμό του κ. Μαμσάκου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Παρουσιάστηκαν επίσης οι υποψήφιοι της Τοπικής Ενότητας Δράμας, καθώς επίσης και οι υποψήφιοι των Τοπικών Κοινοτήτων Χωριστής, Καλού Αγρού, Κουδουνιών, Μαυρολεύκης και Σιδηρονέρου.

M6

M8

Kyriazidis Banner 2

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr