Thursday, 09 May 2019 10:09

7μερες φαγούρα με την Κική Χεριστανίδου 9-5-2019

Written by

ΑΣΧΕΤΟ

O ΣΥΡΙΖΑ έχει αντιληφθεί ότι είναι κυβέρνηση!!!

Ο λαός δεν ξέρω πότε θα το καταλάβει πως είναι, ναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση !!!

 

Άντε να μαθαίνετε γιατί, ..... και πολύ τον κράξατε τον Πρωθυπουργό μας!!!

Ως άνθρωπος του λαού, πριν οτιδήποτε ΄΄ σερβίρει΄΄ στον ελληνικό λαό, θεωρεί απαραίτητο να το δοκιμάσει αυτός.

Παντεσπάνι ο λαός, ναι, αλλά πρώτα πριν, ο ίδιος το δοκιμάζει ο Πρωθυπουργός μας , αφού θεωρεί πως πάνω από όλα εμείς , ο κυρίαρχος λαός!!!

(και ως είθισται οι κυρίαρχοι, διαθέτουν εχθρούς και άρα και εξ ανάγκης πρόθυμους δοκιμαστές.

Να θυμίσω τους Λουδοβίκους και σία)

Θυσία κάνει ο πρωθυπουργός μας καρντάσια!!!

Γιατί πολύ απλά, άλλο να κάνεις διακοπές κάτω από τα αστέρια με σαγιονάρα και άλλο, να πρέπει να τρως, με ειδικό τρόπο και κουτάλι, του σεφ της Παναγοπούλου, την αστακομακαρονάδα.

Δεν πάει πολύς καιρός, που ο Καρβούνης ο Δημήτρης ο γραμματέας του δραμινού ΣΥΡΙΖΑ και ο Χρήστος μας, διαλαλούσαν παντού, πως φιλοξενούν τον Αλέξη στο δυάρι τους, όταν έφτιαχνε επισκέψεις ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα.

Θα μου πείτε, τότε ναι, εκείνο δοκίμαζε, γιατί δεν είχε την εξουσία στα χέρια του, για να κάνει αυτό που κάνει τώρα ....

Τότε δοκίμαζε αυτό, που βίωνε και ο λαός και έκανε, τα αδύνατα δυνατά και μπράβο του, να το αλλάξει .

Άλλο αν το κατάφερε για τους λίγους!!

Πάντως τα κατάφερε και κανείς, δεν μπορεί από όλους εμάς, να του αμφισβητήσει την διάθεση, να το παλέψει και για άλλους.

Άλλωστε, ο σοφός ελληνικός λαός, όλο και έχει και κάποια παροιμία για κάθε τι, που συναντάμε στο διάβα της ζωής μας

΄΄Αγάλι – αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι ...΄΄

Θα μου πείτε λέει και το άλλο το ΄΄ πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ΄΄

 Αγωγή για διαχείριση ζωής μετά την κρίση και εν μέσω βροχής λεφτών – ευρών ( από τα ευρά / των ευρών κλπ)!!!

Μην ανησυχείτε, ο Αλέξης δεν έπαθε τίποτα άρα, δεν θα μας πειράξει και όλους εμάς, η αλλαγή ποσότητας στην καθημερινότητας μας αφού, οι νέες παροχές στους μισθούς, πχ υποσχόμενη αύξηση –13η σύνταξη κλπ ήδη, δοκιμάζονται επί χρόνια, σε μεγαλύτερες δόσεις, σε στελέχη του επιτελείου, του για πρώτη φορά αριστερού πρωθυπουργού της Ελλάδας, που όλα τα ξέσχισε και όλα τα έραψε, ακριβώς, μα ακριβώς στα μέτρα της μαντάμ Μέρκελ. ( που μεταξύ μας σαν την Σούζη της Βλαχοπούλου, καταπίνει η ατιμούλα και όχι μοναχά το φαϊ της ...)

Δοκίμασε ο ίδιος μάλιστα, αν μας φτάνουν για κάποιες μικρές απολαύσεις, που ως αριστερός κρίνει, πως δικαιούμαστε να του δίνουμε την ευκαιρία ως εκπρόσωπό μας να απολαμβάνει.

Η Πυθία μάσαγε φύλλα δάφνης, ο Κουταλιανός σίδερα ο ελληνικός λαός σανό...

Η Πυθία, έβλεπε έτσι μασώντας δηλαδή ,αν εν τω πολέμω θνήσκεις.

Ο Κουταλιανός ,πως δεν στέκεται σούζα στην κυρά του μπρος και ο σοφός ελληνικός λαός .... μασώντας εδώ και δεκαετίες (να το λέμε και αυτό) σανό, πως κάνει κουμάντο πλέον, στην ζωή του μοναχά αυτός!!!

Μηρυκάζοντας δε τον σανό, δύσκολο υλικό για πέψη και άρα απαραίτητη, η χρονοβόρα διαδικασία για καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, καταφέρνει να δώσει σε κάποιους, τον χρόνο να το παίζουν σωτήρες του, ως αυτό-προτεινόμενοι σε αυτόν, αλλά και επιβαλλόμενοι από αυτόν, εθελοντές δοκιμαστές.

Άσχετο

Ζάππειο – Καστελόριζο –Ιθάκη

Το τρίγωνο των Βερμούδων για τους έλληνες ;

 Κοινωνικός τουρισμός

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΑΕΔ 2019:

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιδότησης για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους, σε τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν περιληφθεί στο «Μητρώο Παροχών» του ΟΑΕΔ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος.

Ο μόνος περιορισμός που έχει τεθεί ως προς την επιλογή του τουριστικού καταλύματος είναι να μη βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με τον τόπο διαμονής τους ή αν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, να εντάσσεται στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Για να μαθαίνετε δηλαδή και να μην, ως αναμάρτητοι πετροβολάτε !!!

Αυτό ακριβώς έκανε και ο Αλέξης.

Πήρε τα ωφελούμενα μέλη και την έκανε εκτός δικής του Περιφερειακής Ενότητας , επέλεξε το τουριστικό κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό, έκανε διακοπές .

Αυτό που θα κάνουμε όλοι, όσοι προλάβαμε να κάνουμε τις σχετικές διαδικασίες και φυσικά, πληρούμε τους όρους μεταξύ των οποίων να μην έχουμε πάει ποτέ διακοπές ...

Ε και η Περιστέρα, δεν είχε ποτέ ξαναπάει διακοπές με κότερο και τι κότερο βρε ;

Ντάξει έχει και καλύτερα!!! (που μού ρθε τώρα η Γιάννα στο μυαλό δεν ξέρω. Μπορεί, γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για ολυμπιακές επιτροπές, πρέσβειρες και λοιπές εξέχουσες θέσεις και προσώπων επιβολές)

Που το κακό και όλοι βγήκαμε στα κάγκελα όπως τότε, που ένας άλλος πρωθυπουργός έκλεισε την ΕΡΤ!!!

Διακοπές πήγε ο άνθρωπος, δεν έστειλε σε ανεργία απλούς ανθρώπους του μόχθου, που από άνεργοι (άσχετο) την επομένη έγιναν πρώτοι και καλοπλερωμένοι ...

Από το Μητρώο Παρόχων θα διάλεγε το κατάλυμα ο άνθρωπος μας, ο ένας από εμάς αλλά, τον πρόλαβε η πρόσκληση του αειμνήστου .

Εκείνος φταίει που τον πρόλαβε η πρόσκληση ;

Ίσα – ίσα έτσι θυσιαζόμενος να βιώσει την χλίδα (τι κατάρα και αυτή) έδωσε την ευκαιρία σε έναν ακόμη από εμάς, να κάνει διακοπές σαν άνθρωπος και όχι σαν την Αντουανέτα που αναγκαζόταν να τρώει παντεσπάνι. Το έφαγε αυτός !!

Ψωμοτύρι και πάλι ψωμοτύρι, με λάδι και ρίγανη και ποιός γ@μ@ τα φιλέτα τις ψαρούκλες με ειδικό μαχαίρι και ζόρια.... μην πατήσουμε χώμα , μην μας δει ο ήλιος, μην μας δουν οι άλλοι !!

Που το πάτε το τελευταίο !!

Μην μας δουν οι ΑΛΛΟΙ !!

Κλεμμένο

«Η κυρία Παναγοπούλου δικαιούται να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό τον 15Αύγουστο», αυτό βρήκε να πει ο Τζανακόπουλος, μετά τον σάλο. «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό επί τούτου», πρόσθεσε και ο Παππάς, ο φίλος του Πετσίτη.

Για πολλά γέλια!

Θύμισαν αυτό που είχε απαντήσει παλιά ο εκπρόσωπος του Σαρκοζί όταν οι δημοσιογράφοι έπιασαν τον Γάλλο πρόεδρο στο σκάφος του φοροφυγά δισεκατομμυριούχου Μπολορέ:

«Δεν είναι και τίποτα σοβαρό!», είπε!!

Άσχετη απορία .

Άσχετος παραλληλισμός

Κοινωνικός τουρισμός = Πρόωρη σύνταξη;

Απορία!!!

Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν = "κόφτης" ψηφοθηρικών εξαγγελιών και πρακτικών;

Να μην γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά '...η πάρτε το και στην καθομιλουμένη ΄΄μη γνώτω η αριστερά τι ποιεί η δεξιά σου...''

"῞Οταν οὖν ποιῇς ἐλεημοσύνην, μὴ σαλπίσῃς ἔμπροσθέν σου, ὥσπερ οἱ ὑποκριταὶ ποιοῦσιν ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ ἐν ταῖς ρύμαις, ὅπως δοξασθῶσιν ὑπὸ τῶν ἀνθρώπων· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἀπέχουσι τὸν μισθὸν αὐτῶν. 3 σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου, 4 ὅπως ᾖ σου ἡ ἐλεημοσύνη ἐν τῷ κρυπτῷ, καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει σοι ἐν τῷ φανερῷ. " (Ματθαίου 6, 2-4)

Τώρα και στην μη πεπατημένη για τις γιαλαντζί μορφωμένες όπως η ΄΄Φ΄΄

Όταν λοιπόν κάνεις ελεημοσύνη, μη σαλπίσεις μπροστά σου όπως ακριβώς κάνουν οι υποκριτές στις συναγωγές και στα δρομάκια, για να δοξαστούν από τους ανθρώπους. Αλήθεια σας λέω, έχουν πάρει πλήρως το μισθό τους. Εσύ, όμως, όταν κάνεις ελεημοσύνη, ας μη γνωρίζει το αριστερό σου τι κάνει το δεξί σου χέρι, για να γίνεται η ελεημοσύνη σου στα κρυφά και ο Πατέρας σου που βλέπει στα κρυφά θα σου αποδώσει»

Γράμμα που δεν θα διαβαστεί ποτέ (μισο-κλεμμένο από τίτλο βιβλίου των νεανικών μου χρόνων εκείνο που αφορούσε παιδί που δεν θα γεννιόταν )

..... αγαπητή κυρία μας που ως φιλάνθρωπος ΄΄φιλοξενήσατε ΄΄ τον μπαϊλντισμένο στο κότερο, μην θέτε να κάνετε μιαν ακόμη καλή πράξη;
Και σίγουρα εδώ δεν θα το μάθει κανείς, γιατί πολύ απλά εμάς θα φιλοξενήσετε , για τους οποίους δεν νοιάζεται πραγματικά, κανείς να μας εκθέσει αλλά και εδώ που τα λέμε και να μας κανακέψει, αλλά και είμεθα κομμάτι μπαϊλντισμένοι, κουρασμένοι ταλαιπωρημένοι, ρημαγμένοι και από όλα τα -μένοι μέχρι και το χ@σμένοι!!!

Υ.Γ

Η ζωή του ανθρώπου είναι καμωμένη από καιρούς....

Καιρός να σπείρεις, καιρός να θερίσεις, καιρός της θλίψης, καιρός της χαράς, καιρός της αγάπης, καιρός της μοναξιάς.

 Αν το σκεφτείς έτσι, θα μπορέσεις και στη χαμηλότερη στιγμή να στηριχτείς, γιατί κι αυτή θα ανήκει σ έναν από τους καιρούς της ζωής σου...

 Γ. Σεφέρης

 

Κική Χεριστανίδου

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr