Η ψήφος μας

Written by

Του Τζίμα Μαργαρίτη

Έχει αξία ανεκτίμητη .Ειδικά σε μια δημοκρατία .Οι πολιτικοί την επιζητούν και οι πολίτες αποφασίζουν. Σήμερα με το τεράστιο κύμα πληροφορίας που υπάρχει δεν υπάρχει το ''έσφαλα''. Ο πολίτης δέχεται τα αποτελέσματα της εφαρμοζόμενης πολικής από κάθε μορφή εξουσίας. Το ζει ο ίδιος, η οικογένεια του, το επάγγελμα η κοινωνία. Τα κριτήρια δεν είναι πλέον μόνο ιδεολογικά. Οι ιδεολογίες και οι κομματικές ετικέτες έχουν ξεθωριάσει και σε αυτό φέρουν αποκλειστική ευθύνη οι πολιτικοί που συχνά διαψεύδουν τις ελπίδες και προσδοκίες του λαού. Τον πολίτη τον ενδιαφέρει να γίνεται καλλίτερη η ζωή του χρόνο με τον χρόνο. Δε μένει πλέον προσκολλημένος σε ιδεολογικά στερεότυπα που απέτυχαν στην πράξη. Ακούει για αριστερά πλέον ,για άλλες ιδεολογίες και γυρνά την πλάτη στους εκφραστές της. Όμως είναι καιρός να επιστρέψει η ιδεολογική χροιά στην εξουσία και την πολιτική. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα του λαού που τελικά κάθε εφαρμοσμένη πολιτική που θα βελτιώνει το επίπεδο της ζωής του είναι ευπρόσδεκτη. Ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης.
Πριν λίγα χρόνια ο λαός διψούσε για την ιδεολογική ζύμωση και αντιπαράθεση.
Ήταν γνήσιο στοιχείο της δημοκρατίας. Η ψήφος ήταν κυρίως αποτέλεσμα ιδεολογικής τοποθέτησης. Τώρα είναι αποτέλεσμα προσδοκίας και ελπίδας για μια δίκαιη κοινωνία.
Με την αξιοπιστία των πολιτικών θα επιστρέψει το ιδεολογικό στίγμα στα κόμματα και στην άσκηση της εφαρμοσμένης πολιτικής..
Εκλογές πλησιάζουν. Έχουν πάντοτε και το πολιτικό τους μήνυμα.
Ας το στείλουμε εκεί που πρέπει.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr