Ολοκληρώθηκε το πιλοτικό διαγενεακό εργαστήρι παρασκευής βιολογικών τροφίμων με εναλλακτικά υλικά στην Ένωση Κυριών Δράμας-ΣΑΦ.

Written by

Ικανοποιημένες και ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα είναι οι μαθήτριες του πιλοτικού διαγενεακού εργαστηρίου που πραγματοποίησε η Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ.
Για τέσσερις εβδομάδες οι ωφελούμενες παρασκεύασαν τυρί με λεμόνι, σπιτικό ψωμί, χειροποίητη μερέντα, αλάτι βοτάνων αντίστοιχο του βιομηχανικού αλατιού, αποτοξινωτικό χυμό. Το εργαστήρι διήρκησε τέσσερις εβδομάδες. Στην δράση συμμετείχαν ωφελούμενες των προγραμμάτων «ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ», «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία», «Κοντά στο Παιδί», αλλά και εθελόντριες. Στόχος του εργαστηρίου ήταν να μάθουν μικροί και μεγάλοι να παρασκευάζουν προϊόντα αφενός μόνοι τους, αφετέρου με υγιεινά και βιολογικά υλικά. Η Ένωση Κυριών Δράμας- Σ.Α.Φ. προσέφερε μια πολύ καλή ευκαιρία που συνδυάζει τη διασκέδαση και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με δημιουργικό τρόπο. Συντονίστρια του πιλοτικού διαγενεακού εργαστηρίου παρασκευής βιολογικών προϊόντων με εναλλακτικά υλικά, ήταν η εθελόντριά μας, κα Σοφία Γίδα.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

sxoli odigon georgiadis

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr