Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες.

Written by

Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμου Δράμας ‘Το Χαμόγελό μας’, που υλοποιείται από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α Δ. Δράμας, σας προσκαλούν την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο ισόγειο του Δημαρχείου Δράμας από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας ως πρωτοβάθμιο όργανο του αναπηρικού κινήματος της ΠΕ Δράμας, χαιρετίζει όλες τις εκδηλώσεις των φορέων και δομών της ΠΕ Δράμας που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Δεκεμβρίου 2019 αλλά και σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, εν όψει της Εθνικής & Παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρία.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία υπάρχει για να αναγνωρίζονται ότι περιβαλλοντικά και κοινωνικά εμπόδια υπάρχουν για τα άτομα με αναπηρίες, χρονίων πασχόντων και των οικογενειών τους και θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία προκειμένου αυτά να ξεπεραστούν.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Kyriazidis Banner 2

sxoli odigon georgiadis

parxarides triantafillos banner

koutsiana banner

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr