Saturday, 29 December 2018 20:58

Πέντε νέες υποψήφιες με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» παρουσίασε ο Χρ. Μαμσάκος

Written by

Την Παρασκευή 28/12 έγινε η παρουσίαση πέντε γυναικών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα», της κ. Θεμέλογλου Διαμαντούλας (Μαντώ), της κ. Καραμούτα Σταυρούλας (Βίλλυ), της κ. Σουσαμλή Γεωργίας, της κ. Τσαντσάνη Ελένης και της κ. Χρονοπούλου Αντωνίας.

Ο Δήμαρχος Δράμας και Επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού “Ενώνουμε τη Δράμα” πέντε γυναίκες, πέντε διαφορετικές προσωπικότητες με θέληση για προσφορά και με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για την πόλη τους και τη θέληση για προσφορά στον τόπο τους. Δεν σας κρύβω ότι είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την προσπάθεια να ενώνεις νέους ανθρώπους με οράματα, με σπουδές που αγωνιούν για τον τόπο τους, αλλά θέλουν να μείνουν στον τόπο τους, ελεύθερους επαγγελματίες που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης και εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν τα μέγιστα για τη μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Καθημερινά η παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” γίνεται όλο και πιο δυνατή με την παρουσία τέτοιων σημαντικών προσωπικοτήτων που θα ασχοληθούν με τα κοινά.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την κ. Θεμέλογλου Διαμαντούλα, πτυχιούχο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με 3 ειδικότητες (συγχρονισμένη-καλλιτεχνική κολύμβηση, ιππασία και ενόργανη γυμναστική), η οποία έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε συλλόγους στην Αθήνα, στα Κύθηρα, στη Δράμα και στην Καβάλα. Σήμερα εργάζεται σε αθλητικούς συλλόγους στη Δράμα και στην Καβάλα με ενασχόληση τη συγχρονισμένη-καλλιτεχνική κολύμβηση και μάλιστα είναι η μοναδική με αυτή την ειδικότητα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επίσης, είναι χρυσή Βαλκανιονίκης και κάτοχος 2 Πανελλήνιων ρεκόρ στην σκοποβολή. Επιπλέον, ασχολείται με την παράδοση και τον πολιτισμό ως μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και φορείς της περιοχής και παράλληλα με τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.

Η επόμενη υποψήφια είναι η κ. Καραμούτα Σταυρούλα (Βίλλυ), έγγαμη μητέρα 2 παιδιών, μουσικός με σπουδές στο τραγούδι, στο πιάνο και το κλασσικό χορό, έχει πιστοποίηση επαγγελματικού μακιγιάζ και ασχολείται με πολλούς συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.

Η τρίτη υποψήφια είναι η μικρότερη ηλικιακά των υπολοίπων, η κ. Σουσαμλή Γεωργία. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, στέλεχος διοίκησης και οικονομίας στον τομέα του τουρισμού, και ασχολήθηκε με τη γραμματειακή υποστήριξη στην Ένωση Ξενοδόχων Δράμας και με άλλες επαγγελματικές θέσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η τέταρτη υποψήφια είναι μια δυναμική σύζυγος και γυναίκα, η κ. Τσαντσάνη Ελένη. Έχει τελειώσει βρεφοκόμος και παιδοκόμος, εργάζεται στο κατάστημα του συζύγου της, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, και συμμετέχει σε πολλούς φορείς και συλλόγους με σύνθημα η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Η πέμπτη υποψήφια της παράταξής μας είναι η κ. Χρονοπούλου Αντωνία. Έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Ιταλία animation παιδιών, κατασκευές-κουκλοθέατρο. Ήταν η βασική οργανώτρια-ιδρυτής του θεσμού το καρναβάλι των παιδιών στην Πάτρα και οργανώτρια και ιδρύτρια του θεσμού αλφαβητοπαρέλαση στην Καβάλα. Είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας που συμμετέχει σε πάρα πολλές δράσεις.

 Διαμαντούλα

Η κ. Θεμέλογλου Διαμαντούλα αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας και Επικεφαλής της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” κ. Χριστοδουλο Μαμσακο, για την συμμετοχή μου στο πλευρό του ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Ανήκει στους πολιτικούς οι οποίοι είναι καλοπροαίρετοι με βασικές αρχές τη συνεργασία, την ομοψυχία, το ενδιαφέρον και τον αγώνα. Για το τελευταίο ως αθλήτρια, ως Βαλκανιονίκης, ως πτυχιούχος γυμνάστρια και ως προπονήτρια, έχω μάθει να αγωνίζομαι και να πετυχαίνω τους στόχους μου, οποίοι κι αν είναι αυτοί. Πάντα ο πήχης για μένα ήταν ψηλά και πάντα κατάφερνα να τον φτάνω και να τον περνάω. Ως γυναίκα δεν υπάρχει για εμένα ο συμβιβασμός, γιατί οι γυναίκες μπορούμε να καταφέρνουμε τα πάντα. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλή πρωτοχρονιά».

 Σταυρούλα

Η κ. Καραμούτα Σταυρούλα (Βίλλυ) δήλωσε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. Η πρόταση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του ήταν για εμένα μεγάλη τιμή. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ. Ένας άνθρωπος που έχει το χάρισμα να ακούει, να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών της Δράμας και να απαντάει με έργα και όχι με λόγια. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή χρονιά σε όλους».

 Γεωργίαjpg

Η κ. Σουσαμλή Γεωργία σημείωσε: «Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο για την πρόσκληση στην παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο εγχείρημα αυτό, αλλά είναι τιμή του που εμπιστεύεται νέους ανθρώπους με νέες ιδέες για τον τόπο μας. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο».

 Ελένη

Η κ. Τσαντσάνη Ελένη ανέφερε: «Με τιμά πολύ η πρόταση του Κ. Μαμσάκου να προτείνει εμένα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στην παράταξή του. Αποδέχομαι την πρόταση του και υπόσχομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον δούμε Δήμαρχο Δράμας και την επόμενη θητεία. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συνδημότες μας να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. Επίσης, εύχομαι να μη ξεχνάμε ότι η Μακεδονία μας είναι και θα είναι Ελληνική».

 ΑΝΤΩΝΙΑ

Η κ. Χρονοπούλου Αντωνία δήλωσε: «Αξιότιμε Δήμαρχε κ. Μαμσάκο χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ, γιατί είναι μεγάλη η τιμή για εμένα η πρόταση που μου κάνατε. Θέλω να πιστεύω πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως εκπαιδευτικός ότι θα μπορέσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω λακωνικά να πω ότι το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά. Γι’ αυτό ας ενώσουμε όλοι τη Δράμα και ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας. Ο σκοπός μας είναι να δούμε την πόλη μας όσο το δυνατόν πιο δημιουργική και καλύτερη».

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr