Sunday, 17 February 2019 20:26

«Περιφερειακή Σύνθεση» Ο Χριστόδουλος Τοψίδης σε μια πρωτότυπη παρουσίαση θέσεων και υποψηφίων

Written by

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου από την Καβάλα ,ο Χριστόδουλος Τοψίδης έδωσε το στίγμα της παράταξης, ΄΄Περιφερειακή Σύνθεση΄΄ που φιλοδοξεί να κόψει το νήμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019 .
Με τον δυναμισμό της εμπιστοσύνης στους συνεργάτες και στο πρόγραμμα τους, που με κέντρο τον άνθρωπο αλλά και ουσιαστική μέριμνα για ότι τον περιβάλλει όπως περιβάλλον, ανάπτυξη, εργασία, κοινωνική ευαισθησία, πολιτισμό, εκπαίδευση, ο Χριστόδουλος Τοψίδης ξεκινά, να διεκδικήσει την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΝ.ΜΑΚ. ΘΡ. όχι με υποσχέσεις , αλλά με ρεαλιστικές σκέψεις – προτάσεις, που μπορούν να εφαρμοσθούν άμεσα .
Πιστεύοντας ακράδαντα πως η περιοχής μας, δεν είναι η εσχατιά της Ευρώπης, αλλά η πύλη εισόδου της, η παράταξη με τον κ. Τοψίδη επικεφαλής, προτείνει και προσκαλεί τους πολίτες της περιφέρειας, να τους εμπιστευτούν και έτσι να τους δώσουν την δύναμη, ώστε το αύριο να βρει εφαρμογές στο σήμερα .
Η γνώση των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων της ΑΝ.ΜΑΚ.ΘΡ. από τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του, υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους αλλά και όσων στελεχώνουν την Περιφερειακή Σύνθεση, είναι το εργαλείο που θα μετατρέψει τα προβλήματα και θα οδηγήσει στην νέα δεκαετία την Περιφέρεια μας,όπως είπε, μεταξύ άλλων στην συνομιλία που είχε με τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Θανάση Λάλα, κατά την διάρκεια της πρωτότυπης παρουσίασης μέσω συνέντευξης της παράταξης ΄΄Περιφερειακή Σύνθεση ΄΄

52633939 2386793114706701 5408938167401185280 n
Θέσεις και προτάσεις με κέντρο τον άνθρωπο , από τον άνθρωπο Χριστόδουλο Τοψίδη που σε αυτήν την χρονικά δύσκολη στιγμή βγαίνει μπροστά.
Τολμά να συνθέσει χαρακτήρες , επαγγελματικούς χώρους , συνήθειες κοινωνιών, πιστεύω, αντιλήψεις, καλλιέργειες, παραγωγές,ευκαιρίες , τόπους, μέρη , πόλεις, γειτονιές,όχι με σχέδια επί σχεδίων, αλλά με ρεαλισμό και πίστη στην γνώση και την προσπάθεια μια ομάδας, που διεκδικεί όχι απλά να βρεθεί επικεφαλής της Περιφέρειας αλλά να δουλέψει έτσι ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα .
Το στοίχημα μεγάλο, με ακόμη μεγαλύτερο το κράτημα της νεολαίας της περιοχής, που συμμετέχουσα και κυρίως εργαζόμενη, θα δρομολογήσει εκείνες τις συνθήκες, που θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο από άκρη σ΄άκρη της όχι εσχατιάς αλλά σημαντικής εισόδου της Ευρώπης.
Οι κάτοικοι της Περιφέρειας μας από τις Καστανιές του Έβρου έως και την Εξοχή του Κ. Νευροκοπίου της Δράμας , είναι στόχος και επιδίωξη της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη να νοιώσουν αλλά και να βιώσουν πως έχουν τις ίσες ευκαιρίες σε ότι τους αφορά, ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, τις προτεραιότητες και δυνατότητες τους
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ο Χριστόδουλος Τοψίδης έδειξε τα πρώτα δείγματα γραφής η καλύτερα τα πρώτα δείγματα σκέψης και τρόπου διοίκησης, με πρώτο και κυρίαρχο αυτό της εξωστρέφειας και αναζήτησης στηρίξεων που αποδίδουν αποτελέσματα .
Προτάσεις, που μένουν στα αζήτητα εδώ και καιρό και που με ανάλογους χειρισμούς μπορούν να μας πάνε μπροστά, η άγνοια και ίσως και η αδιαφορία τις έχουν αφήσει στο σκοτάδι .
Η Περιφέρεια, μακριά από κλειστούς κομματικούς εναγκαλισμούς αλλά με ανοιχτές πολιτικές επιλογές, τολμηρές πρωτοβουλίες, όχι όμως επισφαλείς κινήσεις, ναι, μπορεί να ορθοποδήσει.
Κάνοντας τα σωστά πράγματα στην κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους και σωστούς ανθρώπους, 35 εκ των οποίων παρουσιάσθηκαν στην Καβάλα ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, διεκδικεί δυναμικά την αλλαγή σελίδας, σε μια Περιφέρεια, που δεν είναι άλλη από την δική μας, Ανατολική Μακεδονία- Θράκη και με όλους εμάς, τους Δραμινούς, τους Καβαλιώτες ,τους Ξανθιώτες, τους Κομοτιναίους, τους Εβρίτες

52673064 559540574541855 795773696676462592 n

Οι υποψήφιοι της "Περιφερειακής Σύνθεσης" που παρουσιάσθηκαν με αλφαβητική σειρά είναι:
Αμοιρίδης Μιχάλης Ξάνθη
Αμούτσα Ιμπραχήμ Ξάνθη
Βαβίας Σταύρος Έβρος
Βουλγαρίδης Νίκος Έβρος
Βουρβουκέλλης Οδυσσέας Ξάνθη
Γάκης Χρήστος Καβάλα
Γαλοπούλου Αναστασία Δράμα
Γκαϊδατζή Αναστασία Έβρος
Γκόντιας Χρήστος Δράμα
Μιτριάν Βαλεντίνα Ξάνθη
Εξακουστός Κώστας Έβρος
Εσάλ Γιουσέλ Ροδόπη
Ευκαρπίδης Νίκος Ροδόπη
Ζητάκης Παναγιώτης Έβρος
Ιμάμογλου Τζιχάν Ροδόπη
Ιωαννίδου Κατερίνα Καβάλα
Ιωαννίδου Νικόλ Έβρος
Ιωσηφίδης Αλέξανδρος Καβάλα
Καβαρατζής Σταύρος Έβρος
Καδρή Σούζαν Ξάνθη
Καχέλου Ευαγγελία Καβάλα
Κλειτσιώτης Δημήτρης Καβάλα
Κούρτης Χρήστος Έβρος
Κυριακού Αθανάσιος Καβάλα
Μουσταφά Εμρέ Ροδόπη
Μωραίτης Ιωάννης Ξάνθη
Μωυσιάδης Αριστείδης Δράμα
Σακκοπούλου Έλλη Καβάλα
Ξενίδου Μαρία Δράμα
Ουζουνίδης Φώτης Έβρος
Παπαδόπουλος Στέλιος Δράμα
Πεχλιβάνη Σταυρούλα Ροδόπη
Σερέτη Κατερίνα Δράμα
Σταματιάδου Αθηνά Καβάλα
Ταπατζάς Μανώλης Ροδόπη
Τσάβλος Νίκος Δράμα
Χατζηγκενέ Ιρφάν Ξάνθης
Χατζημεμέτ Ριτβάν Ροδόπη
Χατζηχρήστος Παναγιώτης Καβάλα
Μαρκόπουλος Θόδωρος Καβάλα

Κική Χεριστανίδου

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr