Friday, 15 February 2019 17:15

Βίλλυ Καραμούτα: Επιλέγω «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ», γιατί η πρόοδος και η εξέλιξη της πόλης, είναι μονόδρομος.

Written by

Η Σταυρούλα (Βίλλυ) Καραμούτα Μπαντή, ξεδιπλώνει πτυχές του χαρακτήρα της μιλώντας στη Ρένα Τριανταφυλλίδου και τη δημοσιογραφική ιστοσελίδα www.destanea.com
Πρόκειται για μια νέα, συγκροτημένη γυναίκα, με δυναμικό χαρακτήρα, που η συμμετοχή της στα κοινά ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, με ενεργή παρουσία σε πολλούς συλλόγους. Σήμερα αποδέχεται την πρόταση του νυν δημάρχου κ. Χ. Μαμσάκου για να διευρύνει ακόμη περισσότερο την κοινωνική της προσφορά, όπου της ζητηθεί.
Η Βίλλυ, όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατοικεί με τον σύζυγό της στη Δράμα, όπου αναπτύσσει και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.
Αγαπά τη μουσική την οποία σπούδασε στα νεανικά της χρόνια, όπως και την αισθητική με την οποία καταπιάνεται τα τελευταία χρόνια, μετά από μια πολύπλευρη επαγγελματική διαδρομή.
Έχει δυο υπέροχα παιδιά και έναν σύζυγο που την στηρίζει σε κάθε επιλογή της. Ως χαρακτήρας είναι επίμονη, μεθοδική, εργατική, ειλικρινής, ρομαντική και επικοινωνιακή. Χαρακτηριστικά που την βοήθησαν στην μέχρι τώρα διαδρομή της και ευελπιστεί να την βοηθήσουν και στο νέο εγχείρημα της, να βοηθήσει εκ των έσω, στην πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης, που ζει και αγαπά, συμμετέχοντας στον συνδυασμό της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ», ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

 51753220 581986335646080 7211421463474077696 n

Κυρία Καραμούτα, τι σας ώθησε να δεχθείτε την πρόταση του νυν δημάρχου κ. Χρ. Μαμσάκου και να συμπορευτείτε μαζί του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές;
Την πρόταση του κ. Μαμσάκου τη δέχθηκα με μεγάλη χαρά διότι πιστεύω ότι είναι ο άνθρωπος που αγωνίζεται καθημερινά για τη Δράμα, για τους πολίτες, έχει καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα και έχει ακόμη υψηλότερους στόχους, Τον πιστεύω και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βάλω έστω ένα μικρό λιθαράκι στη διαδρομή προς την επιτυχία.

Θεωρείτε ότι η απόφασή σας αυτή θα είναι καθοριστική για τη ζωή σας;
Δεν ξέρω αν θα είναι καθοριστική, σίγουρα όμως είναι κάτι καινούργιο που ξεκινάω με πολύ χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό.

Εκτιμάτε ότι μέσα από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης θα μπορέσετε να προσφέρετε στον τόπο σας;
Ο λόγος που συμμετέχω ενεργά σε αυτή την προσπάθεια είναι να έχω την ευκαιρία να προσφέρω όπου και όπως μπορώ. Μέχρι τώρα, μέσα από την ενεργή συμμετοχή μου σε Συλλόγους, καταφέραμε αρκετά και δεν σταματάμε να προσπαθούμε, για ακόμα περισσότερα.

Ποια φράση και ποιο σύνθημα σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;
ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ… Τίποτα καλό δεν έρχεται από μόνο του χωρίς προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Όσο προσπαθούμε, τόσο διεκδικούμε και καταφέρνουμε πολλά.

Τι είναι για σας η μουσική, επάγγελμα, χόμπι ή τρόπος έκφρασης;
Η μουσική είναι ο βασικός τρόπος έκφρασης κατά τη γνώμη μου. Είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα μου. Είναι ευτυχής συγκυρία όταν κάτι που αγαπάς πολύ έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις επάγγελμα ή έστω να υπάρχει ο χρόνος να ασχολείσαι με αυτό σαν χόμπι.

Πιστεύετε ότι ένας καλλιτέχνης μπορεί να είναι και πετυχημένος πολιτικός;
Η ευαισθησία, η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι συστατικά που θα βοηθήσουν πολύ και στην πολιτική. Έχοντας αυτά ως εφόδια ξεκινάς με πολύ καλές προοπτικές. Πετυχημένος πολιτικός όμως κατά τη γνώμη μου είναι εκείνος που κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου και δεν την προδίδει ποτέ.

Ποιο θεωρείται το μεγαλύτερο προτέρημά σας;
Είμαι πολύ ειλικρινής, με τους ανθρώπους και ίσως αρκετά ρομαντική για τη σημερινή εποχή. Δεν τα παρατάω εύκολα και προσπαθώ να είμαι δίκαιη με τους γύρω μου.

Για τους περισσότερους ανθρώπους το ζητούμενο είναι η επιτυχία, η δόξα, το χρήμα, ποιο το δικό σας ζητούμενο;
Το σημαντικότερο όλων είναι να έχουμε υγεία, να παλεύουμε για τα όνειρά και τους στόχους μας, πάντα ταπεινά και με αξιοπρέπεια. Ξεκινάμε έτσι και αν προκύψουν και τα υπόλοιπα, καλοδεχούμενα. Η ευτυχία βεβαίως, αποτελεί επιβράβευση των κόπων μας. Όταν έρχεται μας κάνει πιο δυνατούς και σίγουρους για τον εαυτό μας. Είναι η ώθηση για ακόμα υψηλότερους στόχους.

Για ποιο λόγο θα πρέπει ο κόσμος να σας εμπιστευτεί και να σας δώσει την ψήφο του;
Η ανάγκη μου για προσφορά είναι πηγαία, πράγμα που ξέρουν όσοι είναι δίπλα μου. Είναι ευκαιρία να μπορέσω να προσφέρω και σ’ ένα ευρύτερο φάσμα.

Πιστεύετε ότι η παράταξη σας έχει σωστό προγραμματισμό;
Ο κ Μαμσάκος και οι συνεργάτες του προσπαθούν για το καλύτερο. Προγραμματισμός υπάρχει και όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα οφείλονται σε αυτόν. Λάθη γίνονται από όλους, όταν όμως δεν υπάρχει εγωισμός και υπεροψία τα λάθη διορθώνονται και προχωράμε.

Τι πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο στη ζωή;
Τα απλά καθημερινά είναι αυτά που αξίζουν. Η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι ότι πιο σημαντικό για μένα. Να είμαστε αληθινοί έστω κι αν αυτό δεν αρέσει σε όλους και να έχουμε ήσυχη συνείδηση. Να μην εφησυχάζουμε, να επιδιώκουμε τις αλλαγές προς το καλύτερο και να αγωνιζόμαστε για να κατακτούμε αυτό που θέλουμε.

Να σας ευχαριστήσω γι’ αυτήν την πρώτη διερευνητική του χαρακτήρα σας συνέντευξη και να δώσω το λόγο σε σας κλείνοντας να στείλετε το δικό σας μήνυμα προς τους συνδημότες σας.
Πρέπει όλοι να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας για μια νικηφόρα πορεία στις επερχόμενες εκλογές. Η Δράμα έχει ανάγκη από μια δημοτική αρχή αποτελεσματική, που δίνει άμεσα λύσεις, που προβάλλει την πόλη. Ο κόσμος ξέρει να κρίνει και να αξιολογεί. Έχουν επιτευχθεί πολλά και σημαντικά έργα, καθώς επίσης πολλά βρίσκονται σε εξέλιξη. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ, γιατί η πρόοδος και η εξέλιξη της πόλης είναι μονόδρομος.

51822110 2229983003910091 2844811561766223872 n

Σύντομο βιογραφικό
Η Σταυρούλα, (Βίλλυ) Καραμούτα Μπαντή, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μπαντή και έχουν δυο παιδιά.
Είναι απόφοιτη Λυκείου, έχει γνώσεις Η/Υ. Έχει κάνει μουσικές σπουδές, πιάνο και μπαλέτο.
Εργάστηκε επαγγελματικά σε επιχειρήσεις πιάνο-μπαρ-εστιατόρια αίθουσες δεξιώσεων και κέντρα διασκέδασης, ως μουσικός τραγουδίστρια.
Τα τελευταία πέντε χρόνια διατηρούσε Μεσιτικό Γραφείο, ενώ σήμερα βοηθά τον σύζυγό της στο Ασφαλιστικό Μεσιτικό Γραφείο Ακινήτων που έχει, ως γραμματέας.
Τα τελευταία καλοκαίρια διαχειρίζεται μαζί με τον σύζυγό της δυο ξενοδοχεία τριών αστέρων, είκοσι έξι δωματίων, στη Θάσο.

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr