Saturday, 29 December 2018 19:39

Ο Ανέστης Τερζής δηλώνει παρών ως υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας

Written by

Γράφει η Ρένα Τριανταφυλλίδου

Πριν από λίγη ώρα με μια λυτή ανακοίνωση στο fb ο νυν πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας κ. Ανέστης Τερζής ανακοίνωση την κάθοδο τους στη επικείμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας.
Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ. Τερζής τα ακόλουθα;
«Δηλώνω την υποψηφιότητά μου, ως υποψηφίου Δημάρχου Δράμας, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2019. Θέτω τον εαυτό μου στη κρίση των Δραμινών».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Τερζής ενδιαφερόταν για μια θέση στο Ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ αλλά τελικώς δεν επιλέγει από την Φώφη Γεννηματά.
Όπως φαίνεται ο κ. Τερζής μετά το αναπάντεχο κτύπημα αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο του πολιτικού χώρου, που θα του άνοιγε την πόρτα για την βουλή των Ελλήνων, αποφάσισε να συνεχίσει την Αυτοδιοικητική του πορεία. Όχι όμως συστρατευόμενος με τον νυν δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο, όπως έπραξε τις προηγούμενες εκλογές, μια συνεργασία που του επέφερε ποικιλόμορφα οφέλη, αλλά αυτόνομα να διεκδικήσει το Δήμο της Δράμας, όπως έπραξε και κατά το παρελθόν.

Οι άλλες υποψηφιότητες
Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε το 2019 και οι υποψηφιότητες για τον Δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Δράμας εξακολουθούν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Ας θυμηθούμε επιγραμματικά ποιοι άνοιξαν τα χαρτιά τους

Υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο νυν Δήμαρχος Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» κέρδισε τις εκλογές απέναντι στον Κυριάκο Χαρακίδη πριν από τέσσερα χρόνια. Ο κ. Μαμσάκος συνεχίζει δυναμικά ανακοινώνοντας νέα πρόσωπα στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Κυριάκος Χαρακίδης, πρώην Δήμαρχος, πρώην βουλευτής, επιχειρηματίας, αφού έκανε μια βόλτα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, προτίθεται να διεκδικήσει, εκ νέου, το Δήμο Δράμας με την παράταξη «Πόλη + Ζωή». Ήδη έχει ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων.

Στέργιος Ηλιόπουλος, Δημόσιος Υπάλληλος, επικεφαλής της Παράταξης «Αυτοδιοίκηση Πολιτών», στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικεί εκ νέου το Δήμο ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του.

Βασίλης Τσιαμπούσης, πολιτικός Μηχανικός, ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία της Δημοτικής Παράταξης «Project Δράμα 2020», διεκδικεί για πρώτη φορά το Δήμο ως επικεφαλής της παράταξης και συγκέντρωσε δίπλα του αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο Γιώργος Μήτρου θα είναι υποψήφιος από τον χώρο του ΚΚΕ

Ο Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, Λογιστής, διετέλεσε κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Θωμά Μαργαρίτη. Μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ και την περιφέρεια όπου συμμετείχε στις εκλογές με επικεφαλή τον Τέρενς Κουίκ, στρέφει τώρα το ενδιαφέρον του στο Δήμο Δράμας.

Ο Κομάς Κελαϊδόπουλος, επιχειρηματίας, για δεύτερη φορά θα διεκδικήσει το Δήμο Δράμας προερχόμενος από τον χώρο της ΝΔ

Ο Λευτέρης Καλλινικίδης, Μουσικοδιδάσκαλος, πρώην στέλεχος της διαλυθείσας «Πολιτικής Άνοιξης», ανακοίνωσε κι αυτός επίσημα το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει το Δήμο Δράμας

Επίσης ακούστηκε και το όνομα του Δημήτρη Κασαπίδη, επιχειρηματία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση.

Τέλος να αναφέρω ότι ο Μιχάλης Τάσσου που είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του για το Δήμο Δράμας, τελικά την απέσυρε και συστρατεύτηκε στο ψηφοδέλτιο του Χρ. Μαμσάκου.

Αν αυτός ο πολιτικός πλουραλισμός δεν είναι ένα κακόγουστο αστείο, τότε σίγουρα είναι ένα καλοστημένο σκηνικό που τον ερχόμενο Μάιο θα λάμψει ως πρωτοχρονιάτικο πυροτέχνημα

Όπως και νάχει καλή επιτυχία σε όλους, Ο ήλιος τελικά βγαίνει για όλους, αν τώρα κάποιοι φορούν γυαλιά ή φορούν καπέλο, θα δείξει…

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr