Sunday, 31 March 2019 18:12

«Ενώνουμε τη Δράμα»: Παρουσίαση Υποψηφίων Συμβούλων της Κοινότητα της Δράμας

Written by

Την Παρασκευή 29-3 έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων για την Κοινότητα της Δράμας με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα».
Ο Δήμαρχος Δράμας και Επικεφαλής της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σήμερα το πλήρες ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Δράμας. Σας παρουσιάζω 11 συνδημότες μας, μικρούς και μεγάλους σε ηλικία, οι οποίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά γιατί αγαπούν πάνω από όλα και πρώτα από όλα την πόλη τους, την πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, την πόλη που θέλουν να προσφέρουν. Είναι πολύ σημαντικό και συγχρόνως τιμητικό για τον Επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του σημαντικοί συμπολίτες μας. Θέλω από καρδιάς να τους ευχαριστήσω, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια και τον αγώνα τους και να τονίσουμε όλοι μαζί ότι η παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» είναι η παράταξη της προοπτικής, των έργων, των ανθρώπων που σκέφτονται, αγαπούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους, των ανθρώπων που θα δώσουν τον προσωπικό τους αγώνα χωρίς αντιπαραθέσεις απέναντι σε άλλους ανθρώπους, που θα ασχοληθούν με τα κοινά σε άλλες παρατάξεις, πάντα και μόνο για το καλό της πόλης μας και αυτού που εκπροσωπούμε. Καλή επιτυχία».
Οι υποψήφιοι της Κοινότητας Δράμας είναι:
• Γιαγκουνίδου Μαρία
• Καλτουριμίδου Μαρία
• Κοκκινάκης Νικόλαος
• Κουπτσίδου Αναστασία
• Κρασόπουλος Αθανάσιος
• Μαργιορίδου Μαρία
• Ράδος Αλέξανδρος
• Σαββίδης Χρήστος
• Τζιερτζίδης Δημήτρης
• Τσαρούχας Ευάγγελος
• Τσίρλης Μιχάλης

55680195

Γιαγκουνίδου Μαρία-Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι μητέρα 2 παιδιών. Έχει τελειώσει ΙΕΚ Διατροφολόγου-Αισθητικού και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αγωγής και φροντίδας παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Είναι Πρόεδρος του ψυχαγωγικού Συλλόγου Ονειροντίσνευ με σκοπό τη δραστηριοποίηση παιδιών και εφήβων με διάφορες δραστηριότητες. Έχει ασχοληθεί έντονα με τον αθλητισμό σε διάφορες δράσεις του Δήμου Δράμας, εδώ και 4 χρόνια. Είναι υπεύθυνη των μασκότ της Ονειρούπολης από το 2015 και μαζί με όλα τα παιδιά και τους γονείς κάθε χρόνο στηρίζει αυτόν τον όμορφο θεσμό της πόλης μας.

55602690

Καλτουριμίδου Μαρία- Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι παντρεμένη με μια κόρη με ειδικές ικανότητες. Έχει τελειώσει το Εσπερινό ΤΕΛ Δράμας και σήμερα είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής. Συμμετέχει για δεύτερη φορά στον συνδυασμό «Ενώνουμε τη Δράμα». Η δύναμη ψυχής και η μεγάλη της αγάπη για σπουδές την οδήγησαν σ’ αυτή την ηλικία να γίνει φοιτήτρια και συγχρόνως να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης.

55920887

Κοκκινάκης Νικόλαος- Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Ο Νικόλαος Κοκκινάκης είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Έχει τελειώσει χειριστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος από το 2014 με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα». Είναι παράδειγμα δύναμης ψυχής και θέλησης. Είναι πολύ τιμητικό για την παράταξη η συμμετοχή του στα κοινά και η προσπάθεια που καταβάλει να στηρίξει και να βοηθήσει την πόλη μας.

55595616

Κουπτσίδου Αναστασία-Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ως λογίστρια με μεγάλη εμπειρία σε πλήθος επιχειρήσεων του Νομού μας. Είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης συμμετείχε σε προγράμματα εξειδίκευσης και κατάρτισης στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

55624250

Κρασόπουλος Αθανάσιος- Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Ο νεότερος της παράταξης. Φοίτησε στο 4ο ΓΕΛ Δράμας και αυτή τη στιγμή είναι δευτεροετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Καβάλα. Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος στη Δράμα. Συμμετέχει ενεργά σε νεανικές ομάδες εθελοντισμού και υπήρξε τακτικό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Η αγάπη του για τη Δράμα και η έντονη επιθυμία να συμμετέχει ενεργά στη βελτίωση των υποδομών, τον εξωραϊσμό και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τους ανθρώπους της Δράμας, τον οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά.

55595608

Μαργιορίδου Μαρία- Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι πτυχιούχος της σχολής Βρεφονηπιοκόμων. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Επί σειρά ετών διατηρούσε εμπορικό κατάστημα και αργότερα δραστηριοποιήθηκε ως έμπορος πωλητής λαϊκών αγορών. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλόζωοι Εθελοντές Δράμας (Φ.Ε.ΔΡΑ.) με μακρόχρονη εθελοντική προσφορά στο χώρο των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Επίσης, είναι μέλος της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς των Δήμων Δράμας και Προσοτσάνης.

55478008 1250716428419817 4933563310109884416 o

Ράδος Αλέξανδρος- Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε μέρος άλλοτε ως συμμετέχων και άλλοτε ως διοργανωτής σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, συνέδρια και προσομοιώσεις, επιμορφωτικού χαρακτήρα. Ανέπτυξε εθελοντική δράση όντας ενεργό μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Νέων Πολιτικών Επιστημόνων, όπου διετέλεσε Συντονιστής του Γραφείου του οργανισμού στην Κομοτηνή και μετέπειτα Τομεάρχης Β. Ελλάδας. Η θέση του στον οργανισμό του έδωσε τη δυνατότητα να επισκεφτεί την έδρα του ΟΗΕ στην Γενεύη και να συμμετάσχει στην Παγκόσμια Διάσκεψη Ειρήνης όντας μέλος της 20μελής αποστολής που εκπροσώπησε τον ΕΟΠΕ και την Ελλάδα συνολικότερα μιας και ήταν ο μοναδικός ελληνικός οργανισμός που είχε παρουσία στην Γενεύη. Τους τελευταίους μήνες ασχολείται με οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί ο πατέρας του στον τομέα της θέρμανσης ψύξης κλιματισμού και πυροσβεστήρων στη Δράμα.

55752428

Σαββίδης Χρήστος- Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι από τα Αμπελάκια Δράμας. Διετέλεσε πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες του Νομού μας. Η ποδοσφαιρική του καριέρα είναι σπουδαία και ο αθλητισμός αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Ο αθλητισμός μέσω εκπροσώπων όπως της δικής του προσωπικότητας, είναι απαραίτητος σε κάθε δημοτική παράταξη.

55961868

Τζιερτζίδης Δημήτρης- Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι καθηγητής μουσικής και ιδιωτικός υπάλληλος. Επίσης είναι Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής της Καλλιφύτου και επαγγελματίας οδηγός. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Μεγάλη είναι η δράση του στις κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου Δράμας. Επίσης συμμετείχε με την παράταξη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές.

55765375

Τσαρούχας Ευάγγελος-Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Σπούδασε Βυζαντινή και Ευρωπαϊκή μουσική. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας (τμήμα Λογιστικής) του ΤΕΙ Καβάλας. Είναι κάτοχος διπλώματος εξειδίκευσης στον τομέα των πωλήσεων. Είναι κάτοχος Πτυχίου & Διπλώματος Μουσικοδιδάσκαλου της Βυζαντινής μουσικής. Είναι κάτοχος Πτυχίου Ευρωπαϊκής Μουσικής. Εργάζεται ως υπεύθυνος ανάπτυξης αγοράς σε πολλές μεγάλες αλυσίδες supermarkets. Ασχολείται με την καταγραφή παραδοσιακών τραγουδιών της ευρύτερης περιοχής της Δράμας. Διδάσκει Βυζαντινή - Παραδοσιακή Μουσική. Επίσης συνεργάζεται με αξιόλογα ονόματα του παραδοσιακού και έντεχνου ρεπερτορίου και με πολλά μουσικά σχήματα της περιοχής μας και είναι μέλος αρκετών χορωδιών (Βυζαντινών - Παραδοσιακών), εκ των οποίων τις περισσότερες διευθύνει.

55726190

Τσίρλης Μιχάλης- Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Δράμας
Είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών ως Διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός στον τομέα ενέργειας αεροναυπηγικής και περιβάλλοντος με σειρά αποφοίτησης 1ος. Είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με Μεταπτυχιακό στην Υδροενεργειακή Μηχανική με σειρά αποφοίτησης επίσης 1ος και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Ακόμη, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες μεγάλες εταιρίες και τώρα υπηρετεί ως εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο 5ο Γυμνάσιο Δράμας.

 

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

1. ΙΣΤΟΡΙΑ

2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3. ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

© 2018 Destanea. All Rights Reserved. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΡΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ | ΑΙΓΑΙΟΥ 4 ΔΡΑΜΑ, 66100 | 6932416400 - eirtrian@otenet.gr