Επικαιροτητα

Ευχαριστήριο Δήμου Δράμας προς Εταιρεία RAYCAP

Written by

Ο  Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Δράμας, κ. Ζωή Καρυοφυλλίδου και τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Δράμας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στην Εταιρεία RAYCAP, που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή της Δράμας.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 με μεγάλη συγκίνηση και χαρά γίναμε αποδέκτες της ευεργετικής απόφασης της Εταιρεία RAYCAP να γίνει αρωγός και συμπαραστάτης των αναγκών των μελών του ΚΑΠΗ Δήμου Δράμας,  δωρίζοντας μία τηλεόραση 55΄ ιντσών.

Η απόφαση τους αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών και της ευαισθησίας που διέπει τον δωρητή για τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Αναμφίβολα δίχως την δική τους αρωγή και την ιδιαίτερα σημαντική χορηγία τους, τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα υστερούσαν στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας τις ώρες που διανύουν στο ΚΑΠΗ

Η δωρεά τους έρχεται την κατάλληλη στιγμή να ενισχύσει το έργο και τις προσπάθειες μας να οικοδομήσουμε όλο και καλύτερες συνθήκες περιβάλλοντος, φιλοξενίας και υπηρεσιών προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Για το λόγο αυτό τόσο εμείς, όσο και όλα τα μέλη μας θέλουμε να εκφράσουμε στην εταιρία την άκρα ευαρέσκεια και την οφειλόμενη ευγνωμοσύνη μας.
Με την ενέργεια αυτή αποδεικνύεται ότι εκτός της υλικής στήριξης, αξιοσημείωτη είναι και η ψυχολογική στήριξη των μελών μας που νιώθουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για τις ανάγκες τους.