Επικαιροτητα

Δύο Δραμινοί στις Εθνικές ομάδες

Written by

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ U16 BEACH HANDBALL 2.png

"ΧΙΛΙΩΤΗΣ" ΔΡΑΜΑ 1986  HANDBALL.

Νικόλαος Κρανάς και Ιωάννα Τογανίδου στις Εθνικές ομάδες Beach handball U16.
Συμμετέχουν στο EURO 2016  U16 στην Πορτογαλία με συμμετοχή 31 Εθνικών ομάδων.
 
Μετά την συμμετοχή 19 αθλητών του ΧΙΛΙΩΤΗ ΔΡΑΜΑ 1986 στις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών ήρθε και η συμμετοχή του Νίκου Κρανά και της Ιωάννας Τογανίδου στις Εθνικές ομάδες Beach handball U16. Οι δύο Εθνικές ομάδες  θα συμμετάσχουν στο EURO 2016 U16 που θα γίνει στην πόλη Nazare της Πορτογαλίας 8-11/7/2016. και θα είναι το πρώτο  μονοπάτι τους για το Μπουένος Άιρες.

Η διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018-όπου για πρώτη φορά εντάχθηκε και το Beach Handball- ξεκινάει από το EURO U16 που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές τριήμερο. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του EURO προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κ17, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2017. Από την διοργάνωση αυτή θα προκύψουν οι ομάδες που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Μετά από 2 μήνες σκληρής δουλειάς, προπονήσεων και αγώνων σε Βέροια, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη οι δύο αθλητές μας καλούνται να αγωνιστούν με τα Εθνικά χρώματα και να βοηθήσουν ώστε η Εθνική να πετύχει μια διάκριση σε ένα άθλημα που έχει ραγδαία ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ο σύλλογος εύχεται στην Εθνική ομάδα και στους αθλητές του καλή επιτυχία.