Επικαιροτητα

Επίσκεψη Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας

Written by

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΕΒΕ ΔΡΑΜΑΣ 003

Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας επισκέφτηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και νυν επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψής της στη Δράμα, συνοδευόμενη από τους πρώην βουλευτές κ.κ. Ραχήλ Μακρή και Ιωάννη Σταθά, καθώς και από τον κ. Μπάμπη Σαμούτη ο οποίος συμμετέχει στην «Πλεύση Ελευθερίας» από την ιδρυτική της διακήρυξη. 

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας, τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας, κ. Όθων Μουρμούρης και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Μιχάλης Δρουγούτης, παρουσία του Προέδρου Ζυθεστιατόρων Δράμας και μέλους του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας κ. Σωτήρη Βαγενά, του Προέδρου των Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Δράμας, κ. Ιωάννη Κεσκίνογλου και του Αντιπροσώπου της Ο.Ε.Β.Ε. κ. Μάξιμου Τσαγκουρίδη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας, κ. Οθ. Μουρμούρης επισήμανε τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Νομού και της ευρύτερης περιοχής, με τα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία όπως τόνισε «οδηγούν στην εξαθλίωση των επαγγελματιών και στην υποβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». 

Η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι: « Εμείς είμαστε εδώ, διότι το είπαμε και το εννοούσαμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία για την  «Πλεύση Ελευθερίας», να βρεθεί κοντά στην τοπική κοινωνία και σε ενεργούς ανθρώπους που διεκδικούν το μέλλον και τη ζωή τους. Έχει σημασία να λάβουμε από εσάς τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις απόψεις σας. Υπάρχει μια στρατηγική να μας πείσουν όλους ότι δεν πρέπει να δοθεί αυτή η μάχη. Και αυτή την στρατηγική ακολουθούν αυτοί που φοβούνται.

Στις 19 Απριλίου απευθύναμε σε όλους μία πρόσκληση για μια μεγάλη μάχη που πρέπει να δοθεί για να ανατραπεί αυτό το καθεστώς της μνημονιακής τυραννίας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουν όλοι αποφασισμένοι, άνθρωποι οι οποίοι δεν χαρίζουν τα αδιαπραγμάτευτα κεκτημένα, τα θεμελιώδη δικαιώματά τους, το ιστορικό απόσταγμα της αγωνιστικής, δημοκρατικής παρακαταθήκης που μας προσδιορίζει ως ανθρώπους».