Επικαιροτητα

Επίσκεψη βουλευτή Δ. Κυριαζίδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας

Written by

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 12-3 ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας και  Βουλευτής Ν. Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.
Ο κ. Βουλευτής συναντήθηκε με τον νέο Αστυνομικό Δ/ντη κ. Χρήστο Σταμπουλή, όπου, αφού πρώτα τον συνεχάρη για την τοποθέτησή του στη Δράμα, συνομίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού μας και τη λειτουργία των Υπηρεσιών. Βασικό στοιχείο της συνάντησης επίσης υπήρξε το αξιόμαχο του αστυνομικού προσωπικού του Νομού, αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς, ως εργαζομένους και πολίτες αυτού του τόπου. Προς δε από πλευράς του Βουλευτή τονίσθηκε η ιδιαιτερότητα του Δραμινού λαού με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τον διακρίνει και αυτό έχει να κάνει με το διαχρονικό φιλόνομο του χαρακτήρα του, γεγονός που υποβοηθά το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Αστυνομία, διασφαλίζοντας τα πολυτιμότερα αγαθά κάθε πολίτη (ζωή, τιμή, περιουσία).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Σωματείο Αστυνομικών Δράμας, όπου και συναντήθηκε με το νεοεκλεγέν  Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Βουλευτής συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τονίζοντας προς αυτά ότι πέρα των άλλων (εργασιακών – επαγγελματικών – οικονομικών κλπ) ζητημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να φέρουν εις πέρας, έχουν ένα επιπλέον ιδιαίτερο βάρος που έχει να κάνει με την ιστορία του Σωματείου Αστυνομικών Δράμας, το οποίο έχει μια μοναδική διαδρομή στα αστυνομικά συλλογικά πράγματα.
Ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Απόστολος Πιτσίκογλου εκ μέρους των μελών αναφέρθηκε για τα ζητήματα – προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως κλάδος εργαζομένων λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, ζητώντας από τον Βουλευτή μια συνεργασία επ’ ωφελεία  του αστυνομικού προσωπικού και της Δραμινής κοινωνίας που υπηρετούν.
Επίσης, στο Βουλευτή δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσει τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. κ. Αναστάσιο Δραγουδάκη, ο οποίος υπηρετεί στην Α.Δ. Δράμας και τους, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών κ.κ. Στέργιο Τσούκα και Γιώργο Κουντουρή, οι οποίοι και μετέφεραν προς τον Βουλευτή τα ειδικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία και με πρόσφατες αναφορές τους γνωστοποίησαν προς αυτόν, αναμένοντες τα όποια αποτελέσματα από τις παρεμβάσεις του.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 3