Επικαιροτητα

Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας: Όλοι μας για ένα σκοπό

Written by

O Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας εκπροσωπώντας όλους τους εργαζόμενους των δήμων του νομού (Δράμας, Δοξάτου, Κάτω Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης) εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τα θύματα της φονικής πλημμύρας στη Δυτική Αττική και τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών.
Με σύνθημα “όλοι για ένα σκοπό” και με αισθήματα αμέριστης συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς των περιοχών που επλήγησαν, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας καλεί σε δράση συνεργασίας για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όλους τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς, τις αρχές του τόπου, τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς συλλόγους και φορείς, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δράμας, τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, τα συλλογικά και συνδικαλιστικά όργανα, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό, επιχειρηματίες και ιδιώτες.
Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό Star Βορείου Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τηλεοπτικός μαραθώνιος δράσης, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει γνωστή την προσφορά του με την παρουσία του.
Για τον εύρυθμο συντονισμό και οργάνωση της δράσης αλληλεγγύης της συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, παρακαλούνται ενδιαφερόμενοι φορείς, σωματεία και σύλλογοι που επιθυμούν τη συνεργασία, να απαντήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στα τηλ. 6955333475, 6944328213, 6977650443 δηλώνοντας ονοματεπώνυμο εκπροσώπου και στοιχεία επικοινωνίας, το δυνατόν συντομότερα και έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για τη συμμετοχή τους στη δράση.
Τέλος, εκφράζουμε τον θαυμασμό και τη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης των πληγεισών περιοχών και ειδικότερα των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ελευσίνας και Μεγάρων, όπου με τα μέσα που διαθέτουν βρίσκονται αδιάκοπα στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης και καταστολής των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες τους.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και παραμένει ένας από τους βασικούς πυλώνες στήριξης και προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Με τιμή και εκτίμηση,
για το Δ.Σ. του συλλόγου


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σοφία Μαχαιρίδου           

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κίμων Τσαπρασίδης