Επικαιροτητα

Επίσκεψη Χρ. Καραγιαννίδη στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας

Written by

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΕΒΕ ΔΡΑΜΑΣ 003

Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας επισκέφτηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 ο βουλευτής Ν. Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης - συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Καρβούνη και το μέλος της  Γραμματείας της Ν.Ε. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο – όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας, παρουσία και των Προέδρων των Σωματείων: Ιδ. Συνεργείων Αυτοκινήτων & Γεωργ. Μηχανημάτων, Θερμοϋδραυλικών, Μικροπωλητών, Καφετεριών- Κέντρων Διασκέδασης Δράμας και του Συλ. Επαγγελματιών Καλαμπακίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Δράμας, κ. Όθων Μουρμούρης επισήμανε τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία όπως τόνισε «οδηγούν στην εξαθλίωση των ελεύθερων επαγγελματιών». Ακολούθως, οι Πρόεδροι των Σωματείων, που παρέστησαν στη συνάντηση, εξέθεσαν στον βουλευτή Ν. Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Ο κ. Χρ. Καραγιαννίδης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των επαγγελματιών σχετικά με το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και για την ανάγκη ύπαρξης ενός βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος.