Επικαιροτητα

Ακύρωσε την βράβευσή της από τον Δήμο Δράμας η Άννα Κορακάκη

Written by

Αιτία η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαμσάκου
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Ακύρωσε την προγραμματισμένη βράβευσή της που είχε αποφασισθεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο για την 1η Νοεμβρίου η Άννα Κορακάκη λόγω του ότι η Δημοτική μας Αρχή την εμπαίζει συστηματικά το τελευταίο διάστημα.
Από τον Αύγουστο, όταν ομόφωνα αποφασίστηκε η βράβευση της Άννας Κορακάκη και του πατέρα και προπονητή της Τάσου Κορακάκη, δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εργασίες κόστους μόλις 5.000 ευρώ ώστε ο χώρος που παραχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας να χρησιμοποιηθεί ως προσωρινό Προπονητήριο από την Δραμινή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη.
Στο ίδιο βέβαια διάστημα πολλαπλάσιο ήταν το κόστος για τα ταξίδια, τις γιορτές και τα πανηγύρια που πραγματοποίησε ο κ. Μαμσάκος.
Απαράδεκτο!!!
Δεν μπορούν ούτε και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να υλοποιήσουν.
Όταν μάλιστα η ανάγκη άμεσης υλοποίησης των απαραίτητων εργασιών επιβεβαιώθηκε δημόσια και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη.
Έγινε κατανοητό από όλους ότι εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εντός του Οκτώβρη, έπρεπε να διασφαλισθεί ότι η Άννα Κορακάκη θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί σε επαρκώς κατάλληλο χώρο.
Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή του κ. Μαμσάκου αποδείχθηκε, για μία ακόμη φορά, πολύ ‘μικρή’ και πολύ ‘λίγη’ για να σταθεί δίπλα στην Ολυμπιονίκη μας.
Και σαν να μην έφτανε αυτό και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη, είδαμε να αναρτά στο FB, άκουσον άκουσον, ο ειδικός σύμβουλος του κ. Μαμσάκου (αφού ο ίδιος δεν είχε ούτε το πολιτικό σθένος να αναλάβει τις ευθύνες του) το εξής κείμενο: «Λυπάμαι πραγματικά που μερικοί από το υστέρημα τους, καλοπροαίρετα συνεισφέρουν για να ικανοποιήσουν τις υλικές ανάγκες κάποιου που το κράτος έπρεπε να καλύψει και απολαμβάνουν την απαξίωση της προσφοράς τους αυτής από τον άλλο. Το ήθος και οι αξίες είναι το πραγματικό μετάλλιο στη ζωή μας...... Αυτό είναι που μένει....»
Αλήθεια, ποιος συνεισέφερε από το υστέρημά του για να καλύψει ποιου τις ανάγκες που δεν τις κάλυψε το Κράτος;
Ποιος απαξίωσε την προσφορά;
Ποιανού το ήθος και τις αξίες αμφισβητεί;
Ας μιλήσει ευθέως ο κ. ειδικός σύμβουλος!!!
Αλλά καλύτερα ας μιλήσει, επιτέλους ο κρυπτόμενος κ. Δήμαρχος!!!
Ας μην το παίζει θύμα των καταστάσεων και των περιστάσεων γιατί θύμα είναι μόνο ο Δραμινός λαός που τον εμπιστεύθηκε.
Κρίμα!!!
Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε στην Άννα Κορακάκη, Καλή Επιτυχία, και είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνει και πάλι υπερήφανους.
Όλοι οι Δραμινοί και όλοι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τις πρωτοφανείς επιτυχίες της!