Επικαιροτητα

Διεξαγωγή σεμιναρίου-εργαστηρίου Επιμελητήριο Δράμας –Innovation Farm-Alpha Consulting E-commerce - Digital Marketing – Social Media Campaigns

Written by

Το Επιμελητήριο Δράμας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο Σεμινάριο –Εργαστήριο, που εστιάζει στην παροχή πληροφόρησης, εκπαίδευσης και υποστήριξης στην υλοποίηση δράσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, διαφήμισης στο internet, προώθησης σε κοινωνικά δίκτυα, μόχλευσης νέων τεχνολογιών και σχετικών «εργαλείων».

Το διήμερο σεμινάριο για τις επιχειρήσεις μέλη μας, θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Δράμας, Λαμπριανίδη 40, στις 18 και 19 Μαρτίου 2017, σε συνεργασία με την Innovation Farm & την Alpha Consulting σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΑ 1η – ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3: Σεμινάριο Digital Marketing & Ε-Commerce and Social Media
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δημιουργήσει το υπόβαθρο ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν αφενός να κατανοήσουν τις παραμέτρους λειτουργίας των διαφόρων σημερινών διαδικτυακών μέσων, να μπορούν να σχεδιάζουν τη στρατηγική τους, να υλοποιούν καμπάνιες, να επιλέγουν συνεργάτες που θα τους υποστηρίζουν στο ειδικό αντικείμενο και να αξιολογούν το έργο τους.
17:15    Προσέλευση
17:30    Μέρος Πρώτο: Παρουσίαση τελευταίων τάσεων του ηλεκτρονικού marketing στην επιχειρηματικότητα. Ποίες είναι οι τεχνολογίες στα digital platforms (e-commerce, mobile, applications, chat-bots, wearables, κλπ) και πόσο επηρεάζουν το καταναλωτικό κοινό. Τι αναμένεται στα επόμενα έτη
18:15 Μέρος Δεύτερο: Εφαρμογή Στρατηγικών Επικοινωνίας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου χρησιμοποιώντας το Public Internet
19:00 Διάλλειμα
19:15 Μέρος Τρίτο: Εφαρμογή Στρατηγικών Επικοινωνίας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου χρησιμοποιώντας τα Κοινωνικά Δίκτυα.
20:10 Λήξη σεμιναρίου - Συζήτηση

ΗΜΕΡΑ 2η: - ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3: Εργαστήριο Υλοποίησης
Σκοπός του εργαστηρίου είναι η υλοποίηση σχεδιασμού ενεργειών και η παροχή κατά περίπτωση οδηγιών επάνω σε πραγματική καμπάνια για τους συμμετέχοντες στο workshop ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν, είτε από μόνοι τους είτε επιλέγοντας συνεργάτες, στα επόμενα βήματα υλοποίησης.
10:45    Προσέλευση
11:00    Μέρος Πρώτο: Παρουσίαση εξατομικευμένων προκλήσεων/αναγκών από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις στο workshop υλοποίησης και επιτόπια εκτίμηση στόχων και δυνατοτήτων υλοποίησης ενεργειών Ε-Marketing / Commerce και Social Media Marketing & Commerce για την κάθε επιχείρηση. Πώς επιλέγουμε και αξιολογούμε συνεργάτες για την υλοποίηση.
12:00    Διάλλειμα
12:15    Μέρος Δεύτερο: Προτάσεις και Υλοποίηση Ενεργειών για τους συμμετέχοντες και για κάθε περίπτωση επιχείρησης που περιλαμβάνει στήσιμο FaceBook pages, υλοποίηση αποτελεσματικής καμπάνιας κοινωνικών δικτύων κατά περίπτωση, σχεδιασμός road-map για κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση για τους επόμενους μήνες και με πολύ μικρό προϋπολογισμό. Συστάσεις «εργαλείων» για την υλοποίηση ενεργειών στη συνέχεια.
13:15 Διάλλειμα
13:30 Συνέχεια Workshop
14:30 Εκτιμώμενο Tέλος Workshop