ατζεντα

Δράσεις του Μουσικού Σχολείου Δράμας στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Βιωματικού Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Διδακτικής

Written by

Tο Μουσικό Σχολείο Δράμας πλαισιώνει την Τελετή έναρξης του 2ου Διεθνούς Βιωματικού Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Διδακτικής

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας πλαισιώνει την Τελετή Έναρξης του 2ου Διεθνούς Βιωματικού Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Διδακτικής, το οποίο διοργανώνει ο Επιστημονικός και Πολιτιστικός Σύλλογος εκπ@ιδευτικός κύκλος. Το Συνέδριο είναι ενταγμένο στο πλαίσιο των Ημερών Εκπαίδευσης 2018 της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Δράμας.
Συμμετέχει η Ορχήστρα Τζαζ μαθητών και καθηγητών τού Σχολείου με πρόγραμμα κλασικών κομματιών τζαζ και με ενορχηστρώσεις αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα, σε διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή, Νίκου Γιαμαλή.

Η Τελετή έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και ώρα 19:30, στη Μεγάλη Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
    
Μουσικοθεατρικό δρώμενο του Μουσικού Σχολείου Δράμας πλαισιώνει διαδικτυακό project στο 2ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης  Διδακτικής

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας πλαισιώνει με Μουσικοθεατρικό δρώμενο  το διαδικτυακό project “The Secret o Fire”, του  εισηγητή Δρς Σπυρίδωνα Κιουλάνη, στο 2ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο  Εφαρμοσμένης Διδακτικής, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 17:30, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Δράμας. Το Συνέδριο, το οποίο είναι ενταγμένο στο πλαίσιο των Ημερών Εκπαίδευσης 2018 της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Δράμας, διοργανώνει ο Επιστημονικός και Πολιτιστικός Σύλλογος εκπ@ιδευτικός κύκλος.  
Το δρώμενο, που είναι απόδοση του “I Wanna Be Like You” from "The Jungle Book", θα υλοποιηθεί υπό τους ήχους της μπάντας κρουστών Bloco Da Grécia «FASARIOSO», από ομάδα μαθητών τού Σχολείου, με υπεύθυνους καθηγητές, της Μουσικής Νικόλαο Γιαμαλή και της Θεατρικής Αγωγής Ιωάννα Τσακιρίδου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.