πολιτισμος

Επίσκεψη 1ου Δημοτικού σχολείου στα γραφεία της ΔΕΥΑΔ

Written by

Τα γραφεία της ΔΕΥΑΔ επισκεφτήκαν οι μαθητές του 2ου τμήματος της Έκτης τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Δράμας στο πλαίσιο του προγράμματος Συμμέτοχη Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα το νερό.
Τους μαθητές που συνόδευε ο δάσκαλος τους κ. Βασίλειος Κατεμλίαδης, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δράμας, κ. Αναστάσιος Χατζηγιάννης, μαζί με τον Διευθυντή της Τεχνικής υπηρεσίας, κ. Χρήστο Βογιατζή, καθώς και την υπεύθυνη αναλύσεων του πόσιμου νερού, κ. Πατρωνίδου.
Οι μαθητές που δούλεψαν σε ομάδες, υπέβαλαν σειρά ερωτήσεων σε θεματικές ενότητες που αφορούσαν στην ύδρευση και την διαχείριση του νερού, στην λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, καθώς και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και τιμολόγησης του νερού καλύπτοντας όλο το φάσμα αρμοδιοτήτων της δημοτικής επιχείρησης.
Οι μαθητές εντυπωσίασαν τόσο με την ήδη διαμορφωμένη περιβαλλοντική τους συνείδηση, όσο και με τις καίριες ερωτήσεις τους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα στελέχη και την διοίκηση της ΔΕΥΑΔ, δημιουργώντας αίσθημα αισιοδοξίας για το μέλλον της πόλης μας.
Ο πρόεδρος συγχαίρει τους μαθητές για το υψηλό επίπεδο της εργασίας τους καθώς και τον δάσκαλο τους και εύχεται καλή πρόοδο τονίζοντας πως η ΔΕΥΑ Δράμας είναι πάντα ανοιχτή σε θέματα ενημέρωσης σε όλους τους μικρούς και μεγάλους πολίτες του Δήμου μας.