πολιτισμος

ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ

Written by

29572381 1060805677393575 8951924405461484042 n

Η νεανική δημοσιογραφική εκπομπή της ΕΡΤ2 από τις 12 Απριλίου κάθε Πέμπτη στις 20:00
Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ με τους Δώρα Γεωργούλα και Γιώργο Κουλουρά που αλλάζει τους τηλεοπτικούς κανόνες στην ενημέρωση είναι γεγονός.
Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.
Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.
Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.
Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.
Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.
Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.
Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.
Η σελίδα της εκπομπής στο facebook
https://www.facebook.com/erteisaineos/

Παρουσίαση: Δώρα Γεωργούλα, Γιώργος Κουλουράς.
Αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.
Εκτέλεση παραγωγής: Honeybee Audiovisual