πολιτισμος

Τιμητική διάκριση για την Πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας - Σ.Α.Φ. Αλίκη Τσιαμούρα

Written by

ΦΩΤΟ 1

Για το πολυετές εθελοντικό της έργο βραβεύτηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας - Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας Αλίκη Τσιαμούρα στην Αθήνα.
Σε μία ξεχωριστή τελετή που έγινε το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και μετά από πρόσκληση  του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Κοινωνική Στήριξη Αναβύσσου» η κ. Τσιαμούρα παρέλαβε τιμητική διάκριση για το πολυετές και πολύπλευρο έργο της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Αναβύσσου κ. Γεώργιος Σωφρόνης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Γκέραλης Σάββας, ο οποίος μάλιστα είναι Δραμινής καταγωγής, και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Την βραδιά εμπλούτισαν μουσικά και η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας, ενώ η «Κοινωνική Στήριξη Αναβύσσου» βράβευσε και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Ελευθέριο Καλλινικίδη. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η χορωδία της Ένωσης Κυριών τραγούδησε την «Μακεδονία Ξακουστή» κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα.  
 Η «Κοινωνική Στήριξη Αναβύσσου», με την οποία η Ένωση Κυριών Δράμας Σ.Α.Φ. συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής βοήθειας, με διεθνώς αναγνωρισμένο έργο, που ιδρύθηκε από την κα. Αναστασία Τσιακάλου και ασχολείται με τα άτομα με αναπηρία, με την προώθηση γυναικείων ζητημάτων, με την ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος αλλά προσφέρει και κάθε είδους βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη