πολιτισμος

Το τσάϊ της Μέριμνας Ποντίων Κυριών

Written by

23549441 774078459446396 274165135 n

Ένα απογευματινό με  μυρωδιές Φθινόπωρου και νότες ανθρωπιάς

Την έναρξη των εκδηλώσεων που αφορούν  σε συναθροίσεις των φίλων της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας της νέας χρονιάς δράσεων,  σήμανε το απογευματινό τσάϊ, που διοργανώθηκε αλλά και πραγματοποιήθηκε από τις κυρίες –μέλη του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας .
 Η καθόλα γνωστή, ανθρώπινα ζεστή  ατμόσφαιρα, που δημιουργείται επιμελώς, εδώ και χρόνια από τα μέλη του συλλόγου, είναι σε πολλές περιπτώσεις το κίνητρο συμμετοχής ολοένα και καινούργιων φίλων στην μεγάλη αγκαλιά της Μέριμνας, με κύριο σύμμαχο τους ευγενείς πάντα σκοπούς , που δεν είναι άλλοι από την στήριξη των ανθρώπων της δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας .
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Δράμας, έχοντας πάντα την γνώση των προβλημάτων, προσπαθεί με διακριτικότητα να στηρίζει, στηριζόμενο πάντοτε στην υποστήριξη των φίλων του συλλόγου, που όπως και αυτή την φορά έτσι και στο μέλλον υπόσχονται με την αθρόα συμμετοχή τους, την ανταπόκριση και αναγνώριση στο  έργο της Μέριμνας.
Όπως επανειλημμένες φορές, έχει επισημάνει η κ. Χρύσα Παπαδοπούλου πρόεδρος της Μέριμνας η υποστήριξη της δραμινής κοινωνίας , κύρια τα τελευταία δύσκολα για όλους σε οικονομικό επίπεδο χρόνια , είναι αυτή, που δεν επιτρέπει στην Μέριμνα να κατεβάσει τον πήχη και μάλιστα την ωθεί, στο να προσπαθεί να ανταποκρίνεται, με πλέον ιδιαίτερο ζήλο, τόσο στις ανειλημμένες όσο και σε νέες δράσεις και ταυτόχρονα να στηρίζει και δράσεις άλλων συλλόγων και κοινωνικών ομάδων.

23549560 774078139446428 2139042192 n
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διοργάνωση εκδηλώσεων που προκαλούν το γενικό ενδιαφέρον και ταυτόχρονα προκαλούν σε  ομαδική συμμετοχή  πολλούς από τους συντοπίτες μας .
Σε μια τέτοια πρόκληση  λοιπόν, μας ανακοινώθηκε πως θα προβεί η Μέριμνα, παραμονές των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου 2017 ,μέσα από την διοργάνωση μια Συναυλίας Χορωδιών, υπό την διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και κ. Κατερίνας Κετερίνας, με Χριστουγεννιάτικους ύμνους και  τραγούδια των ημερών.
Η παρουσία μας σε αυτήν, έχει ΄΄εισιτήριο΄΄ , είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα διαρκείας,  η την όποια συνεισφορά μας στον Κουμπαρά Αγάπης, στην είσοδο του Δημ Ωδείου της Δράμας για την στήριξη των Συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας , ενώ το Παζάρι Γλυκών που ακολουθεί στις 20 του ίδιου μήνα στα γραφεία της Μέριμνας, εκτός από το να γλυκάνει τον ουρανίσκο των φίλων της, με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές,  στοχεύει και στην συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση των φοιτητών, που έχει υπό την ευθύνη της η Μέριμνα

Κική Χεριστανίδου