πολιτισμος

Κοπή πίτας από τον Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας

Written by

Την Κυριακή 22  Ιανουαρίου 2017 στις 18.00 το απόγευμα ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Δράμας. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας εκπροσώπησε ο  πατέρας Γεώργιος ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του συλλόγου μας και έδωσε τις ευχές του για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

KOLYMBHTIKOS 2

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι Βουλευτές του Νομού Δράμας κύριος Κυριαζίδης Δημήτρης και η κυρία Κεφαλίδου Χαρά καθώς και εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Δράμας.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου κύριος Καρασαββίδης Σταύρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΔ ευχήθηκαν στα μέλη του Ομίλου να έχουν μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και ευτυχία.
Παράλληλα με την κοπή της πίτας, έγινε και η βράβευση των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς και της προαγωνιστικής ομάδας που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους για το έτος 2016. Όλοι μαζί έδωσαν το σύνθημα για μια νέα χρονιά γεμάτη καινούργιες προκλήσεις και επιτυχίες.

KOLYMBHTIKOS 1

KOLYMBHTIKOS 3

KOLYMBHTIKOS 4