αρθρα

7μερες φαγούρα με την Κική Χεριστανίδου 6-7-2018

Written by

Έτσι …"υπάρχει μια κυρίαρχη βουλή που μπορεί να δώσει τη λύση ΄΄

Κλεμμένο η καλύτερα να πω, δανεικά παρμένο!!!

ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΙΣΑ

Όσο ζω θα μένω με το στόμα ανοιχτό …
για να αναπνέω όσο καλύτερα μπορώ μετά από κάθε τι για πρώτη φορά που βιώνω στον μάταιο κόσμο αυτό …
(Η ρήμα δεν λέει να μ αφήσει!! )
Και μετά λοιπόν την πρώτη φορά Αριστερά, να και η πρώτη φορά πρωθυπουργός που χειροκροτεί απόφαση της δικαιοσύνης
Τσίπρας: «Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους.
Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν».
Αχχχχ καλέ  …και άλλοι ακολουθούν την δική μου αγωγή της αναπνοής, όσο για την εκπνοή, αυτό ακόμη το παλεύουμε ώστε να έχει και το ζητούμενο αποτέλεσμα για να καθαρίσει και η ατμόσφαιρα από τις αναθυμιάσεις των βόθρων !!
Αναμένουμε λοιπόν εμείς….. αναπνέοντες να εκπνεύσουμε !!
Που σημαίνει αν μπορώ ακόμη να επεξεργάζομαι πράματα, πως κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι τότε ….δηλαδή πότε μπορεί και ποτέ;

Άϊντε γεια σου Πρωθυπουργέ μας !!
 Κάθισες άνετα απέναντι στον δημοσιογράφο του Bloomberg κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σου στο Λονδίνο, και απάντησες σε ερωτήματα για την ελληνική οικονομία, για τους στόχους της κυβέρνησης μας , ακόμη και σε ερώτημα γιατί δεν φοράς γραβάτα. «Δεν είμαι συστημικός», είπες .
Άρα είσαι αντί – συστημικός λέω εγώ και μάλλον το  Burberry πουκάμισο και τα Tod's παπούτσια από την λαϊκή στα ψώνισε η Περιστέρα !!!
Έτσι πλέον εξηγείται και ο συνωστισμός των επενδυτών στα σύνορα εισόδους εξόδους της χώρα.
Οι γραικιστανοί ποιόν πρώτα να υποδεχθούμε δεν ξέρουμε
 Σιγά –σιγά παιδιά όλοι θα πάρετε και από κάτι …
Έχομεν άλλωστε …!!!
Τόσα χιλιόμετρα σύνορα έχει αυτή η χιλιόχρονη στο τετράκις άκρη γης ,φτάνουν για όλους που θέλετε να την γευτείτε, που αν και γραία, ως μεγάλη κότα ξέρετε και έχετε εκτιμήσει πως έχει και το …ζουμί !!!
Η Σμύρνη με τον συνωστισμό της ….κοντεύει να φάει την σκόνη από τον σύγχρονο συνωστισμό τόσων επίδοξων επενδυτών .
Από το κάτι τις τους, πέραν των προσωπικών τους αποβλήτων να ακουμπήσουν στο χώμα, το φτιάξαμε το νέο στόρυ της υπανάπτυξης και μετά θα έρθει και η ανάπτυξη
Γιαβάς – γιαβάς …η στα ελληνικά, αγάλι- αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι είπαμεεε!

Αμάν ψύχωση με τα λεξικά !
«Διγλωσσία»: η δυνατότητα να έχεις στο μυαλό σου δύο αντιφατικές πεποιθήσεις και να δέχεσαι και τις δύο ταυτόχρονα.

Σύνταγμα της Ελλάδος, Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αρ.φύλλου 120 Α΄/27-6-2008,
άρθρο 27 παρ.1 :
"Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών."
Και άρθρο 28,παρ 3. :
" H Eλλάδα πρoβαίνει ελεύθερα, με νόμo πoυ ψηφίζεται από την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των βoυλευτών, σε περιoρισμoύς ως πρoς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσoν αυτό υπαγoρεύεται από σπoυδαίo εθνικό συμφέρoν, δεν θίγει τα δικαιώματα τoυ ανθρώπoυ και τις βάσεις τoυ δημoκρατικoύ πoλιτεύματoς και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τoν όρo της αμoιβαιότητας."

Ήρθε μια γριά απ' την Πόλη κι έφερε το χάσι - χάσι, Παναγίτσα μου να χάσει" ...!!!
Ποιος το σιγοψιθυρίζει και το εύχεται προ και μετά φαγητού;
Μα ποιος άλλος, από τον Υπουργό μας, τον Πάνο τον Καμμένο ,που ακολουθεί αγωγή διατροφής πολλών γευμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας και απόδειξη, όχι το τι λέμε εμείς, αλλά πως το δείχνει η κορμοστασιά του ….  και ζει με την ελπίδα, του ότι στο τέλος , μπορεί  να μην περάσει από τα Σκόπια, η συμφωνία των Πρεσπών,  μπας και κρατηθεί λίγο ακόμη στην εξουσία;

Άσχετο με τις εξελίξεις…
αλλά έπεσε στα χέρια μου ένα κείμενο  του  πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας του κ. Χρήστου Σαρτζετάκη, της 25ης Αὐγούστου 2005 το οποίο ομολογώ πως δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να το διαβάσω, αφού είναι γραμμένο στην παλαιά ελληνική γλώσσα, εκείνη  με τις οξείες, δασείες , περισπωμένες, ψιλές κλπ, απόσπασμα του οποίου ακολουθεί, προκειμένου να πάρετε μια γεύση και αν θεωρήσετε εαυτόν περίεργο, αλλά τόσο και όχι όσο η γάτα,  να ψάξετε για τα υπόλοιπα στον σύνδεσμο που ακολουθεί
M N H M H E Θ Ν Ι Κ Η
(Ἐπὶ τῇ συμπληρώσει 56 ἐτῶν ἀπὸ τῆς συντριβῆς τοῦ κομμουνιστοσυμμοριτισμοῦ)
Παιδομάζωμα
http://www.sartzetakis.gr/points/ellinismos10.html
Ἔτσι, ἐνῷ οἱ ἄλλοι Εὐρωπαϊκοὶ λαοὶ ἐπεδίδοντο εἰς τὸ ἔργον τῆς ἀνορθώσεως τῶν χωρῶν των ἀπὸ τὰ ἐρείπια τοῦ 2ου παγκοσμίου πολέμου, ἐδῶ τὸ Κ.Κ.Ε. προεκάλεσε νέα πολλαπλάσια τοῦ πολέμου ἐκείνου δεινά, μὲ δεκάδας χιλιάδας θυμάτων καὶ τεραστίας ὑλικὰς καταστροφάς∙ καὶ μὲ μελανωτέραν σελίδα τὸ κατάπτυστον παιδομάζωμα, δηλαδὴ τὴν διαρπαγὴν χιλιάδων, συγκεκριμένως 28.010,μικρῶν Ἑλληνοπαίδων ἡλικίας μόλις 3 ἕως 14 ἐτῶν τῆς ὑπαίθρου χώρας ἀπὸ τοὺς γονεῖς των καὶ τὴν βιαίαν μεταφοράν των εἰς γειτονικὰς καὶ ἄλλας κομμουνιστικὰς χώρας, διὰ νὰ μεταβληθοῦν εἰς γενιτσάρους, ἐχθροὺς τῆς Πατρίδος των, παιδομάζωμα, τὸ ὁποῖον ἐπισήμως ἐστιγματίσθη ἀπὸ τὴνἐπιτοπίως ἐργασθεῖσαν «Βαλκανικὴν Ἐπιτροπὴν» τοῦ Ο.Η.Ε. μὲ τὴν ἀπὸ 21.5.1948 ἀπόφασίν της, ὡς «κακούργημα γενοκτονίας» (crime of genocide)

Αεροκοπάνες!
Μέρες τώρα στα fbπολλοί από εμάς δηλώνουμε, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια μας, ωραίοι έλληνες …
Όλοι εμείς οι ωραίοι έλληνες ταυτόχρονα, αναζητούμε έναν έλληνα να μπει μπροστά…

Μνήμη εθνική
105 χρόνια ελεύθερης Δράμας και οι γιορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται και μετά την 1η Ιουλίου κατά την οποία τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση παρουσία των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, με σύγχρονη παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης , Γ.Γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής κ. Γ. Φλωρεντή, που ολίγον σοκαρισμένος, από τα γιούχα των δημοτών της πόλης της Δράμας  και όχι ολίγον απροετοίμαστος -αδιάβαστος  μου φάνηκε στην διάρκεια των δηλώσεων του , αφού τα μπέρδεψε με τα χρόνια και μας έφθασε κοντά στο 2060 που λέμε πως δεν θα έχουμε οικονομική σκλαβιά.
Αγαπητέ εκπρόσωπε ,φέτος στην Δράμα γιορτάζουμε τα 105 χρόνια απελευθέρωσης ύστερα από αιώνες δουλείας στους Τούρκους- 540 χρόνια και των Βουλγάρων, που κατείχαν την περιοχή από τον Οκτώβριο του 1912.
Αυτάααα και το να ρωτάμε, που πάμε δεν είναι τόσο κακό….
Κική Χεριστανίδου μετά την συνέντευξη Καμμένου και πριν την επίσκεψη Αλέξη στην Σαλονίκη , σε φάση να ασχοληθεί με αυτό που αποδεδειγμένα και κατόπιν εγκρίσεως πολλών και διαφορετικών ουρανίσκων επιβραβεύσεις κατέχει ,την ζαχαροπλαστική αλλά και το μοίρασμα  της συγκεκριμένης γνώσης αφού…( είμεθα και υποστηρικτές του ένα μένα, ένα σένα και όχι  του ένα σένα ένα μένα ένα του Καραγκιόζη όπου Καραγκιόζης ο μένα . )
Έτσι λοιπόν και επειδήςςςς από τα μαγειρέματα των άλλων, μπορεί να κουραστήκατε αρκετοί και αρκετά ,είπαμε σαν στήλη να το ρίξουμε στην ζαχαροπλαστική.
Άντε ξανά λοιπόν  και μια συνταγή,  για κέϊκ καρότου, μιας και πολλά μαζεύτηκαν τελευταία στα καφάσια … και  οι εποχές δεν είναι να πετάμε ούτε και, τα καρότα!!
Υλικά
3 γρ. αλεύρι ..
4 αυγά
9 καρότα τριμμένα
1κ.γ. κανέλα
1κ.γ.μπέκιν
½ κ.γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι 150 γρ. καρύδια
Γλάσο
125γρ. αγελαδινό βούτυρο
250γρ τυρί κρέμα 1/2κγ. Εκχύλισμα βανίλιας και ζάχαρη από 50 – 70γρ η αν έχετε πολύ ζόρι ρίχτε όση θέλετεεεε!!
Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια σας άμεσα και χειροπιαστά… και δεν θα σας μείνουν και τα καρότα μαραμένα, ένα πράμα στην σειρά .
Το ηθικόν σημαντικό και για αυτό ,καλύτερος τρόπος από το να τα να τα τρώμε σε κέϊκ, εκτιμώ πως δεν υπάρχει !!!