αρθρα

7μερες φαγούρα με την Κική Χεριστανίδου 2-5-2018

Written by

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΗ  
εδώ και τώρα,  γιατίιιιιιιι έρχονται οι Ρουβίκωνοτέτοιοι και ξέρετε εεεε!!!

Αντίποινα  2018  
Μια φορά και έναν καιρό, πολλά χρόνια μετά τον γερμανικοφασιστικό ζυγό στης Ελλάδας την πρωτεύουσα θαρρώ, κάποιοι αναβιώνουν έναν εκβιασμό, για να μην ξεχνάμε και κυρίως ξεχνιόμαστε , πως η κάθε όποια κατά καιρούς αρχή, έχει και το δικό της σύστημα και μέθοδο να επιβάλλει το δικό της ορθό  !!


Άντε πάλι από την αρχή.
Για όλους, όσοι πιάσαμε τον Μάη έτσι όπως τον πιάναμε παιδιά ….
Πάμε στα δικά μας, που δεν αφορούν αργίες – απεργίες βαφτίσια και πορείες και μένουμε στα όποια ταλαίπωρα μυθιστορήματα μας, με αγρούς , προσδοκίες αλλά και φοβίες, ρομαντικές αποδράσεις και ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
 Αν δεν γενεί αυτό , δηλαδή δεν αφήσουμε τον Μάη (η επανάσταση μας στην ονομασία μόνο φτάνει )σε τριάντα μέρες, τότες θα μας έρθει ο  Ιούνιος και μετά, ο  Ιούλιος και μετά ααα ο από τους κυβερνώντες , ο πολύ-αναμενόμενος Αύγουστος, που μας τάξαν ότι θα μας βγάλει από τα μνημόνια και μετά , αν συνεχίσουμε  να κρατάμε τους συντρόφους, του μη απελευθερωμένου Μάη του 2018  φθάνει το 2019  και τότες σας/μας  θέλω να κάνετε/νουμε  μαγκιές !!!
Τότες σας θέλω που από τις τόσες κρατήσεις ……αν  δεν, θα παρακαλούμε τον Παρασκευόπουλο να αθετήσει τις  αποφάσεις για αποφυλακίσεις , αφού θα έχουμε εκτιμήσει  πως της φυλακής η  γλαρόσουπα είναι κατά το δέον προτιμότερη από της ελευθερίας την σανόσουπα …
Ρε αφήστε τον Μάη λεύτεροοοοο

Φέϊκ νιούζ!
Φρούριο θα θυμίζει η Μυτιλήνη, λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο για το 14ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Βορείου Αιγαίου.

Παλαιό άσμα των προ αμνημονεύτων χρόνων
Αμφιβολίες το μυαλό μου τριγυρίζουνε πολλέεεεεςςςςςςς
Αμφιβολίες πολλές !!
Αν είναι δυνατόν αριστεροί στο πνεύμα να έχουν ανάγκη υιοθέτησης τακτικών ολιγαρχικών καθεστώτων.
Αχ με τι μπλέκομαι τώρα η άσχετη και θα με φάνε σαν πίτουρο στο πιτς και φυτίλι οι κότες  ή και ως κότα  και δη άσχετη μια χαρά θα με ξεπουπουλίσουν την γραία !!!!

Είδηση !!!
Ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης ξαναχτυπά: «Βγήκαν και φέτος οι ασουλούπωτες φάλαινες στις παραλίες»

Απορία
Καλά και …πόσο μ@λ@κες μπορεί να είναι αυτοί που ασχολούνται με μ@λ@κ’’’’’’’’’’’’’’’’’ιες άλλων…?
Αυτό και αν θέλει έρευνα σε εργαστήρια υψίστης ασφαλείας
Ένα στέλεχος μόνο ξέφυγε, πριν χρόνους και μόλυνε όλη σχεδόν την επικράτεια σε χρόνο ντε τε !!
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν πέσουν σε χέρια  τρομοκρατών στυλ δικού μου  τα υπόλοιπα στελέχη της μ@κ@κί@ς !!!
Σαν το Τσερνομπίλ   και λίγο λέω πως θα συμβεί ….

Άσχετο βομβίδιο !
Ο Τράμπ προτάθηκε για Νόμπελ  

Εεεεε δεν το πιστεύω !!!
17 διμοιρίες, για ΤΡΕΙΣ βουλευτές της Χ.Α στην Μυτιλήνη οι οποίοι θα συναντηθούν με ψηφοφόρους τους και κατοίκους του νησιού που δεν χαμογελούν, όπως εκείνοι που θα συναντήσει ο πρωθυπουργός μας /σας .
Ναι ο Πρωθυπουργός μας, που τάχει τα κότσια, μόνος χωρίς καν την Περιστέρα να είναι εκεί για να συμμετέχει στο 14ο αναπτυξιακό συνέδριο , προκειμένου ανάμεσα στις φιλοφρονήσεις να δώσει και κάποιες απαντήσεις σε σχέση, με τις εξελίξεις που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις της Ευρώπης ….γιατί όπως πληροφορήθηκα οι τοπικοί φορείς, δεν θα εκφράσουν λόγο σε αυτό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Κάπως σαν βολικό μου φαίνεται, αλλά μπορεί έτσι να νομίζουν, πως αντιστέκονται και έτσι, ως αντιστασιακοί διεκδικήσουν σχετικές αποζημιώσεις – συντάξεις μελλοντικά .
Όλα γίνονται άλλωστε στας Ελλάδας, μέχρι και αστροναυπηγική πολιτική , η αυταπατώμενοι της Λέσβου (και όχι μοναχά αυτοί)  αντιστασιακοί, μπορεί να δικαιωθούν και… εν μια νυκτί
Γιατί, μην ξεχνιόμαστε, αναλωνόμαστε με τα της δικής μας αυλής και κήπου και παραπονεμένων λόγων στα τραγούδια μας  αρκούμενοι να βλέπουμε μόνο το δενδρύλλιο Ελλάς,  στον κοντινό μας ορίζοντα , γιατί οι αναγνώστες και απαγγέλλοντες  Πασκάλ και Μπρυκνέρ το δάσος βλέπουν, που είναι η αλλαγή της Ευρώπης, που παρά τις υποσχέσεις περί ολοκληρωτικών αλλαγών, σαν  δεν έχουν μέχρι στιγμής γίνει κάποια βήματα , είτε μπρος είτε πίσω …
Η Ευρώπη στα ..σημειωτά , σαν να βλέπω να βρίσκεται εγώ !!
Αλλά ποια είμαι εγώ;
Άαααντε πάλι από την αρχή μια συνεδρία, ποια  άραγε στην σειρά,   για εκτίμηση εαυτού, μπας και μετά χρόνους και καιρούς πιστέψω, πως κάπως και εγώ μετράω και όχι απλά πως ξέρω να μετρώ,  από το ένα ως το εκατό !!!

Συνέδριο 14ο Αναπτυξιακό…..
 κάτι μου θυμίζει από τις χωρίς τελειωμό εργασίες, δικές μου στον σχετικό με τις αγωνιώδεις αλλά και στοκαρισμένες ιδεοληψίες μου  ιατρό !!
Από ποια πόλη έρχομαι και γιατί στην κορυφή κανέλα συναντώ , ψάχνω χρόνια πολλά εγώ  και απαντήσεις έως τώρα δεν μπορώ να βρω , τις αυταπάτες μου να ρίξω στον   Καιάδα του Ταϋγετου τον γκρεμό και ο Αλέξης, τον τρόπο, που χωρίς έργο και φράγκο τσακιστό, στα τρία όσα  χρόνια, που παριστάνει της Ελλάδας τον πρωθυπουργό , έγινε η Μυτιλήνη με την Λέσβο ένα τεράστιο νησί, με κόσμο από κάθε άκρη Γης λαό !

Που συναντάς τον κομπλεξικό;
Παντού!
Πως τον εξουδετερώνεις;
Σταματάς να του δίνεις σημασία... και συνεχίζεις απτόητος να παρακολουθείς όλα τα ωραία που γίνονται για εσένα γύρω σου !!!
Συνέδρια , ανάπτυξης, ανασυγκρότησης , ιστορικής μνήμης , λαογραφίας, σεισμολογίας ορειβασίας υστεροφημίας ίσως  , μελλοντολογίας και ο κατάλογος ουκ έχει τελειωμό !!!
Σε αρκετές δε περιπτώσεις που θέλεις, μπορείς και να συμμετέχεις άλλοτε πετώντας αετό, άλλοτε χορεύοντας χορό κυκλωτικό, άλλοτε φυτεύοντας έναν σπόρο από τον παλιό καιρό, ή και  πιάνοντας τον Μάη στον αγρό, όπως προχθές στο αλσύλλιο κει , στον Άγνωστο Στρατιώτη  της Δράμας (μην πάει το μυαλό σας στην αθηναϊκή φωτό )με αρκετό κόσμο στην προσπάθεια να γίνει συνήθεια ξανά αυτό και προσωπική φροντίδα από τον Πέρη τον γνωστό  στην Δράμα, για τον λόγο τον δικό του, τον ιδιαίτερο και διαφορετικό.
Μπορείς , μπορούμε λοιπόν να συμμετέχουμε όπως και όποτε μπορούμε και τότε την διαφορά ίσως και να δούμε .
Ίσως πολλοί όπως εγώ, σε κάποιο πάνθεο να θέλουμε να μπούμε, (άλλοι της ποίησης π.χ. , άλλοι της οικοδόμησης , μπορεί  της αναρρίχησης, του σκυψίματος, του γλειψίματος, του αρμέγματος  ή όπου αλλού εκτιμηθούνε/με ) αλλά από το να μην λειτουργούμε καλύτερα κάτι να προσπαθούμε , με  τις πετριές σας να μετρούμε, από αυτές όσο και αν πονούμε

Κική Χεριστανίδου .
Τι οίστρος και αυτός δεν λέει να μ΄ αφήσει !!!
Έλεος, άρχισα να με φοβάμαι ακόμη και εγώ και ήδη είμαι σε διαδικασία να βρω ξεματιάστρες μπας και γλυτώσω να με…. φτύνω !!!
Βλέπετε το… ζητείται σωτήρας αφορά και ενίοτε στο… ζητείται  ξεματιάστρα!!
Ε,  μπορεί στην τελική, στο κακό το μάτι να οφείλεται και ό, τι δεν πάει ίσια αλλά στραβά και όχι στο πως δεν ξέρουμε πηδάλιο και το παίζουμε μέχρι και αεροπόροι.